SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > John Ogu tamam!

John Ogu tamam!

Karadeniz Özel

04 Mayıs 2019 Cumartesi - 09:59




Trabzonspor’un transferdeki ilk bombasını Karadeniz açıklıyor...





Ön libero için düşünülen John Ogochukwu Ogu, 31 yaşında ve 1.92 boyunda. Hapoel Beer Sheva’da Nwakaeme ile birlikte oynadı. Nijerya Milli Takımı’nın formasını da giyiyor.
Sağlam fiziği, hava toplarındaki hakimiyeti nedeniyle Demir Kartal (İron Eagle) yakıştırması yapılıyor. Bonservisi elinde olan John Ogu ile prensipte anlaşma sağlandı.

HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLANDI




Trabzonspor'un son olarak Hapoel Beer Sheva’nın formasını giyen Ogu, İsrail ekibiyle yolları ayırdı. Daha önce bir çok kez bordo-mavili takımın İzleme Komitesi tarafından takip edilen ve olumlu rapor verilen Ogu ile her konuda anlaşma sağlandı.

21 KEZ NİJERYA MİLLİ TAKIMI’NDA OYNADI

John Ogu, sakatlığı nedeniyle gelecek sezonun büyük bir bölümünü kaçıracak olan Onazi’nin yerine düşünülüyor. 31 yaşında 1.92 boyunda olan Nijeryalı futbolcu Ogu, ön libero ve merkez orta sahada görev yapıyor. Güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti nedeniyle Ogu’ya, Demir Kartal (İron Eagle) yakıştırması yapılıyor. 21 kez Nijerya Milli Takımı’nda da oynayan tecrübeli futbolcu büyük bir aksilik yaşanmazsa yeni sezon bordo-mavili formayı giyecek.




JOHN OGU KİMDİR?

ADI: John Ugochukwu Ogu
Yaş: 31



Boyu: 1,92 m
Uyruğu: Nijeria
Mevki: Ö libero-Merkez orta saha
Ayak: Sol ayak




BONSERVİSİ ELİNDE

Ogu bu sezon toplam 28 maçta forma giydi. 3 gol atan tecrübeli oyuncu 3 de asist yaptı. Hapoel Beer Sheva ile yolları ayıran John Ogu’nun bonservisi elinde bulunuyor.

Haber: Osman BAŞKIR



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap