SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Jody için en ciddi teklif Trabzonspor'dan!

Jody için en ciddi teklif Trabzonspor'dan!

Karadeniz Özel

02 Nisan 2020 Perşembe - 16:45




Ludogorest forması giyen Kongolu yıldızın menajeri Johan Hansma’dan flaş açıklama.





Adı; Jody Lukoki. Yaşı; 27. Ajax altyapısından yetişmiş. Lakabı; Rüzgarın Oğlu. Sağ ve sol kanatta görev yapıyor. Bulgar ekibi Ludogorets’in en etkili isimlerinden birisi. Ara transfer döneminde de Fırtına’nın gündemine gelmiş ancak girişimler sonuçsuz kalmıştı.

Ancak bu kez iddialı açıklamayı menajeri Hansma yaptı: Jody’nin peşinde birçok takım var. Değerlendirmek için yaşamın normale dönmesini bekliyoruz. Ancak bunların içinde en ciddi teklifin Türkiye’nin lideri olan Trabzonspor’dan geldiğini söyleyebilirim.”

Yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle futboldan uzak kaldığımız şu günlerde, Trabzonspor için sürpriz bir transfer iddiası Bulgaristan’dan geldi. Ara transfer döneminde de gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen kanat oyuncusu Jody Lukoki için menajeri Johan Hansma Bulgar basınına açıklamalar yaptı. Lukoki’nin sezon sonunda sözleşmesinin biteceğine dikkat çeken Hansma şunları söyledi:

“Hepimiz  şu anda salgın hastalığın bitmesini ve hayatın normale dönmesini bekliyoruz. Bir yandan da oyuncularımızın sezon sonu planlamalarını yapıyoruz. Jody Lukoki bunlardan birisi. Ludogorest’te kalmak istemiyor. Kariyerini kendini gösterebileceği ve Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak bir takımda sürdürmek istiyor. Talipliler içinde en ciddi takım Trabzonspor. Jody de bu öneriye sıcak bakıyor.”

Ajax altyapısından yetişen ve ‘Rüzgarın Oğlu’ olarak tanınan Jody Lukoki, 27 yaşında 1.73 boyunda. Sağ ve sol kanatta görev yapabilen Lukoki, bu sezon Ludogorest forması ile çıktığı 23 maçta 9 gol attı, 1 de asist yaptı. Alt yaş kategorilerinde Hollanda Milli Takımı adına mücadele eden Jody Lukoki, 2015’ten bu yana Kongo formasını giyiyor. 27 yaşındaki futbolcu, Hollanda’nın Zwolle takımında da oynadı.



LUKOKİ KİMDİR?
Adı: Jody Lukoki
Yaş: 27
Boyu: 1,73 m
Uyruk: Kongo / Hollanda
Mevki: Forvet - Sağ Kanat
Ayak: Sağ
Güncel kulüp: Ludogorets
Söz. Bit. Tar: 31.05.2020
 

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap