SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Joaquin Salih

Joaquin Salih

Karadeniz Özel

12 Ekim 2019 Cumartesi - 15:13




Teknik direktör Ünal Karaman’ın üzerine titrediği ve özel idman yaptırdığı genç yetenek, özellikleriyle İspanyol efsanesine benzetiliyor...





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Trabzonspor formasını giymek için gün sayan Salih Kavrazlı, şimdiden teknik heyetin gözüne girmeyi başardı. Çalımları, gol vuruşları ve doğrudan kaleye gitmesiyle dikkat  çeken Salih’i, hocaları bu özelliğiyle İspanyol futbolunun unutulmaz ismi Joaquin Sanchez’e benzetiyor

SEZON başında büyük umutlarla transfer edilen Salih Kavrazlı, eski kulübü Altınordu ile yaşanan kriz nedeniyle forma şansı bulamadı. Henüz 17 yaşında olan Salih’in oynayabilmesi için Altınordu’nun muvafakatname vermesi gerekiyordu. Ancak İzmir temsilcisi, transferin kendilerine sorulmadan yapıldığını gerekçe göstererek 1.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.

Trabzonspor ise bu teklifi kabul etmedi. Yaşanan sıkıntı nedeniyle Salih’in 18 yaşını doldurması bekleniyor. Genç oyuncu 16 Mart 2020’de 18 yaşını dolduracak ve kendisiyle profesyonel sözleşme imzalanacak. Salih de bu tarihten itibaren Bordo-Mavili formayı giyebilecek. Ünal Karaman’ın üzerine titrediği ve özel idman yaptırdığı Salih’e, teknik heyet gözü gibi bakıyor.




Çalımları, gol vuruşları ve doğrudan kaleye gitmesiyle dikkat  çeken Salih’i, hocaları bu özelliğiyle İspanyol futbolunun unutulmaz ismi Joaquin Sanchez’e benzetiyor. Öyle ki genç oyuncuya, Hüseyin Çimşir, antrenmanlarda, “Joaquin Salih” diye sesleniyor. Kaleye doğrudan giden ve sürekli golü düşünen Salih Kavrazlı, 16 Mart 2020’den sonra Trabzonspor’un önemli silahlarından birisi olacak.

ALTINORDU’DAN GÜLDÜDER TEKLİF: 1.5 MİLYON EURO’YU 100 AYDA ÖDEYİN




ALTINORDU Başkanı Mehmet Seyit Özkan’ın, genç oyuncu Salih Kavrazlı’nın bonservisi için ilginç bir öneride bulunduğu ortaya çıktı. Bordo-Mavili kurmaylarla konuşan Özkan’ın, “Salih’in bonservisini size veririz ama bize 1.5 milyon Euro ödeyin. Bu parayı da 100 ayda bizim hesabımıza yatırırsınız” dediği öğrenildi. Altınordu Başkanı’nın bu teklifini kabul etmeyen Trabzonspor cephesinin bu komik öneriye, “O paraya biz Sturridge’e veriyoruz. Acelemiz yok. Salih’in 18 yaşını doldurmasını bekleriz” yanıtı verdiği ifade edildi.
Beğendim
9
Sevdim
10
Beğenmedim
3
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap