SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Joao Pereira, Trabzonspor'da kalacak mı? Yönetimle görüştü

Joao Pereira, Trabzonspor'da kalacak mı? Yönetimle görüştü

17 Mayıs 2019 Cuma - 12:44




Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Joao Pereira, kulüp yönetimi ile yaptığı görüşmede futbolu Trabzon'da bırakmak istediğini söyledi.





Trabzonspor'un Portekizli sağ beki Joao Pereira, geleceğini görüşmek üzere Ahmet Ağaoğlu önderliğindeki yönetim ile toplantı yaptı. Joao Pereira yaz transfer döneminde ayrılmaya niyeti olmadığını açıkca ortaya koydu.

Joao Pereira Trabzonspor'dan ayrılacak mı?

FutbolArena'nın haberine göre Trabzonspor'un 35 yaşındaki futbolcusu Joao Pereira, bordo mavili kulüpten ayrılmayı düşünmüyor. Bordo mavili yöneticilerle görüşen tecrübeli oyuncu, futbolu Trabzon'da bırakmak istediğini söyledi.




Joao Pereira'nın gelecek sezon da Trabzonspor formasıyla mücadele etmesi bekleniyor. Başarılı futbolcu, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bu sezon çıktığı 21 resmi maçta 6 gol asist kaydederek takımının hücumuna katkı sağladı.

Trabzonspor transfer yapacak mı?




Trabzonspor kulübü bu akşam iftar organizasyonu düzenledi. İftara Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Tugay Komutanı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İlçe belediye başkanlarının bazıları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.Başkan Ahmet Ağaoğlu iftara katılım gösterenlere Trabzonspor'un geldiği süreci, çektikleri zorlukları ve gelecek planlamalarını açıkladı. Ahmet Ağaoğlu aynı zamanda transferde kemer sıkma politikası uygulayacaklarını söyledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap