SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İyi ki varsın Trabzonspor! Uğurcan sevgisi ile hayata gülümsüyor

İyi ki varsın Trabzonspor! Uğurcan sevgisi ile hayata gülümsüyor

Karadeniz Özel

09 Mayıs 2022 Pazartesi - 13:12




İstanbul’da yaşayan 4 yaşındaki Tuğra hayranı olduğu Uğurcan’a şampiyonluk gecesinde kavuştu. Kaptan maddi olarak zorlu bir tedavi ve eğitimi olan Tuğra için destek vereceğini söyleyerek gönülleri fethettiler.





// Fatih SAYGIN // ÖZEL HABER // 4 yaşındaki serebral palsi hastası Fatih Tuğra Kılıç’ın hayali gerçek oldu. Hareket ve refleks bozukluğu ve uzuvlarını düzgün kullanamama şeklinde baş gösteren hastalığı yaşayan minik Trabzonspor taraftarı haranı olduğu Uğurcan Çakır’a şampiyonluk gecesinde kavuştu. İstanbul’da yaşayan ve burada tedavi gören Minik Tuğra, annesi Serap Kılıç, babası Fatih Kılıç ve Mısra Kardelen ile Antalyaspor maçı sonrası Uğurcan Çakır ile buluşarak büyük bir sevinç yaşadı. Kaptan Uğurcan ve başkan Ahmet Ağaoğlu da Tuğra’nın tedavi ve eğitimi için destek sözü verdi.

UĞURCAN İLE FOTOĞRAFINI ÖPÜYOR

Fatih Tuğra’nın fanatik bir Uğurcan hayranı olduğunu söyleyen anne Serap Kılıç, “Oğlumuz fanatik bir Uğurcan hayranı. Babası ile maç izlerken Uğurcan’ı görünce gülümsüyor. Aile olarak oğlumuz için şampiyonluk maçına gelmeye karar verdik. Maçtan sonra da Tuğra’nın hayalini gerçekleştirmek için soyunma odalarının olduğu bölüme indik. Tuğra, başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve Uğurcan gördükten sonra çok mutlu oldu. Uğurcan’la çekildiği fotoğraflarını “abi” diyerek öpüyor” dedi.



YAN YANA MARŞI İLE SAKİNLEŞİYOR

TUĞRA’NIN hayatındaki en mutlu anların Trabzonsporla olduğunu belirten anne Kılıç, “Tuğra tam konuşamamasına rağmen gol sevinçlerinde kollarını kaldırıyor. Onu tek sakinleştiren Trabzonspor’un şampiyonluk şarkıları. Ağladığı her an “Yan yana” marşını dinletiyoruz ve sakinleşiyoruz” sözlerini kullandı. Kılıç, Tuğra’nın eğitimini alabileceği okulun Ataşehir’de olduğunu belirterek, “Özel bir okulda eğitimine devam etmesi gerekiyor. Yoğun bir şekilde fizik tedavi, dil konuşma, bireysel eğitim ve hidroterapi alıyor. Uğurcan ve başkanımız da destek vereceğini söyledi” dedi.

Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap