SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İtalyanlar'ın Abdülkadir Ömür heyecanı! Papu Gomez'in yerine...

İtalyanlar'ın Abdülkadir Ömür heyecanı! Papu Gomez'in yerine...

18 Ocak 2021 Pazartesi - 09:43




Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinden sonra sağ kanattan alınarak ofansif orta sahada oynatılmaya başlayan Abdülkadir Ömür eski formuna geri dönüşünün sinyallerini vermeye başladı. İtalyan takımı Atalanta'nın taraftarı, 21 yaşındaki yıldızın alınması için yönetime çağrı yapmaya başladı.





Antalyaspor maçında takımın en istekli isimleri arasında yer alan ve yaptığı hareketlerle teknik kapasitesinin yüksekliğini bir kez daha ortaya koyan 21 yaşındaki yıldız için İtalyanlar ilginç iddialar ortaya attı. Sezon başında da genç futbolcuyu kadroya katmak isteyen ancak önerdiği bonservis bedeli yetersiz görülen Atalanta'nın taraftarları Antalyaspor maçının ardından sosyal medya paylaşımlarında oyuncunun transferini istediklerini belirtti.

Özellikle kadro dışı bırakılan Papu Gomez'in yerine Ömür'ün düşünülmesi gerektiğine vurgu yapan taraftarlar, genç oyuncunun bu yükü fazlasıyla taşıyabileceğini de vurguladı.

Beğendim
7
Sevdim
4
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap