SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İtalyanlar transferi duyurdu: Ekuban ve Muriç'i istiyorlar!

İtalyanlar transferi duyurdu: Ekuban ve Muriç'i istiyorlar!

12 Nisan 2020 Pazar - 20:38




İtalya'da, Süper Lig'i yakından ilgilendiren flaş bir transfer haberi yayınlandı... Aktarılan bilgilere göre Serie A ekibi Lazio'nun teknik direkötrü Igli Tare'nin transfer planı ortaya çıktı... Haberin detaylarında, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yıldız golcülerinin ünlü teknik direktör tarafından istendiği kaydedildi! İşte detaylar...





Süper Lig'i sallayacak transfer girişimi İtalya'dan geldi... Laziosiamonoi.it'in okuyucularına aktardığı haberde, mavi-beyazlı kulübün teknik direktörü Igli Tare'nin, tranasfer raporunun ortaya çıktığı iddia edildi.

Haberin detaylarında yer verilen bilgiler şu şekilde;

Lazio için yeni isimler ortaya çıkıyor... Forvet hattını güçlendirmek isteyen ekibin, yaz transfer sezonunda kadrosuna dahil etmek istediği isimler yüksek oranda tahmin edilirken, yenileri de eklenmeye başladı.

Igli Tare, özellikle bu bölgede elini güçlendirmek istiyor. Usta isimleri kadrosuna dahil etmenin planlarını yapıyor.

BİR ÇOK YILDIZ LİSTEDE

Tare tarafından hem gizlice saklanan isimler var, hem de listede olduğu bilinenler. Bakambu ile başlayan bu süreç, Muriqi, Ekambi ve Giroud ile devam ediyor.

VILLAREAL'DEN BU YANA...

Bakambu ismi Lazio için yeni değil. Bilindiği üzere, Villareal'den bu yana takip edilen bir isim. Ayrıca, şu an formasını giydiği Çin kulübü Beijing Guoan'da, artık işler onun için değişebilir. Fransa'da bulunan Bakambu, corona virüsü (koronavirüsü) nedeniyle Çin'e dönmek istemediğini bildirdi.


LAZIO İLETİŞİME GEÇTİ

Bu gelişmelerin ardından Lazio'lu yetkililer, Bakambu ile iletişime geçti ve ikna turlarına başladı. Şu anda futbolcu 15 milyon euro maaş alıyor ancak Avrupa'ya geri dönmek istiyor. Ve, maaş taleplerini azaltması gerektiğini biliyor. Sözleşmesi 2021'de sona eriyor.

2. PLAN; GIROUD

Giroud için durumlar hayli karışık. Lazio, transferinin daha olası olduğu bir zaman dilimde (ocak transfer dönemi) onu transfer etmeyi başaramadı ve şimdi, imza atması daha da karmaşık bir hale gelmeye başladı.

CONTE INTER'E İSTİYOR

Giroud'un Chelsea'de beraber çalıştığı eski teknik direktörü Antonio Conte, oyuncusunu Inter'e istiyor. Tabii, Chelsea ile sözleşmesini yenileyip yenilemeyeceği de henüz meçhul.


SIRADA MURİÇ VAR!

Muriç için 1 numaralı aday Tottenham Hotspur. Türkiye'de, günler öncesinde Muriç için bir operasyon başlattılar. Ayrıca tekliflerini de sundular. Onu alabilmek için 25 milyon euroya ihtiyaç var. Ancak Lazio'lu yetkililer, bu rakamı düşürmeye çalışıyor.

SON ADAY: CALEB EKUBAN!

Lazio teknik direktörü Iglı Tare'nin Arnavutluk'ta görev aldığı süre boyunca kendisini yakından tanıdığı bir isim olan Caleb Ekuban da listede.

Bu sezon oldukça iyi oynadı ve göze girmeyi başardı. Trabzsporlı Ekuban, İtalya'da doğdu ve söylenilenlere göre Avrupa'ya dönme planları yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap