SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İtalya'dan flaş iddia! Trabzonspor'dan Nicolas N'Koulou'ya 3 yıllık teklif

İtalya'dan flaş iddia! Trabzonspor'dan Nicolas N'Koulou'ya 3 yıllık teklif

12 Mayıs 2021 Çarşamba - 22:16




Süper Lig'i 4. sırada bitirmesi neredeyse kesinleşen Trabzonspor, gelecek sezonun çalışmalarına başlarken, İtalya'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi. Ünlü gazeteci Nicolo Schira, Trabzonspor'un Torino forması giyen Kamerunlu stoper Nicolas N'Koulou'ya 3 yıllık teklif yapacağını duyurdu. | TS spor haberleri





Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Ligi 4. sırada bitirmesi neredeyse kesinleşen bordo-mavililer, gelecek sezon için birçok oyuncuyla görüşmelere başladı.

Stoper hattında Majid Hosseini ile yolları ayırmayı planlayan Trabzonspor'un, İranlı futbolcunun alternatifini İtalya'da bulduğu iddia edildi.

Ünlü İtalyan gazeteci Nicolo Schira, bordo-mavililerin Torino forması giyen Kamerunlu stoper Nicolas N'Kouluo ile ilgilendiğini duyurdu.

Schira sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un 31 yaşındaki stopere 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunacağını belirtti.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR


Dört sezondur Torino forması Nicolas N'Koulou'un sözleşmesi bu sezon bitiyor. N'Koulou, bu sezon Torino ile 17 maça çıkıp, 1 gol atma başarısı gösterirken, 4 kez de sarı kart gördü.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELDİ

Nicolas N'Koulou ismi 2017 yılında Serdar Taşçı ve Martin Caceres transferleri gerçekleşmeyince gündeme gelmiş, oyuncu Trabzonspor yerine Fransız kulübü Lyon'u tercih etmişti.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap