SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte yeni Hugo!

İşte yeni Hugo!

Karadeniz Özel

11 Nisan 2019 Perşembe - 18:46




Rodallega 800 Bin Euro’yu beğenmeyince Trabzonspor golcü için harekete geçti...





Brown Ideye… 30 yaşında… Forvet oynuyor… En büyük artısı ise bonservisinin elinde olması… Onazi ve Nwakaeme’nin de yakın arkadaşı…

Trabzonspor'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hugo Rodallega ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelinmiş ve yeni teklif sunulmuştu. Kolombiyalı oyuncu kendisine yapılan 800 Bin Euro teklifi beğenmeyince Bordo-Mavili yönetim de yeni golcü için harekete geçti. Daha önce Onazi’nin Trabzonspor’a önerdiği Brown Ideye yeniden ciddi şekilde gündeme geldi.

Bordo - Mavili kurmayların Ideye’nin menajeri ile bir araya geldiği ve yıllık 900 bin Euro ile bir miktar imza parası önerdiği kaydedildi. Galatasaraylı Diagne ile beraber  Çin’in Tianjin takımında da forma giyen Nijeryalı oyuncu devre arasında ise sözleşmesini feshetmişti. Trabzonspor’da yönetimin ekonomik sıkıntıları giderdikten sonra 30 yaşındaki Ideye’ye ön protokol imzalatacağı da gelen bilgiler arasında.




Trabzonspor Scout ekibin de olumlu raporlar verdiği Ideye için, “Hızlı, bileklerine hakim bir oyuncu. Dripling özelliği var. Son vuruşları ise mükemmel. Hava toplarında da yüzde 80 iyi bir oyuncu. Alınırsa Rodallega’dan daha fazla katkı sağlar” ifadelerine yer verildi. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın da Ideye transferine sıcak baktığı öğrenildi.

ADI: Brown Ideye




YAŞI: 30

MEVKİ: Forvet

ÜLKESİ: Nijerya




SON KULÜP: Tianjin (Kulüpsüz)

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap