SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte Trabzonspor'un UEFA'dan talebi

İşte Trabzonspor'un UEFA'dan talebi

23 Mart 2019 Cumartesi - 12:54




Trabzonspor'da UEFA'ya verilen sözler 3 yılda 87 milyon Euro aşıldı.





Trabzonspor yönetiminin UEFA’dan talebi belli oldu… 31 Ocak’ta Nyon’da yapılan görüşmede Başan Ahmet Ağaoğlu’nun FFP müfettişlerinden isteği;

"Lütfen ceza kuruluna sevk etmeden 8 ay bizi izlemeye alın. Eğer çizdiğiniz çizginin dışına taşarsak her türlü cezaya razıyız" oldu. Gelecek bir cezanın geleceğe dönük olarak Trabzonspor'u etkileyeceğini anlatmaya çalıştı.

UEFA’YA VERİLEN SÖZLER 3 YILDA 87 MİLYON EURO AŞILDI

Muharrem Usta yönetiminin UEFA ile yapılan anlaşmaya nasıl uymadığı bir kez daha ortaya çıktı. Yapılan anlaşma gereği bordo-mavililerin 2016 yılında 20 milyon euro zarar etmesi gerekiyordu. Zarar 35 milyon euro oldu. 2017 yılında 10 milyon euro zarar edilmesi gerekiyordu. Zarar 32 milyon euro olarak açıklandı. 2018 yılında ise UEFA ile yapılan anlaşma gereği 5 milyon euro zarar edilebilecekti. Ama zarar tam 55 milyon euro olarak açıklandı. UEFA ile yapılan anlaşma 3 yılda toplamda 87 milyon euro aşıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap