SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi yol haritası

İşte Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi yol haritası

Karadeniz Özel

07 Temmuz 2019 Pazar - 10:10




3 yıl aradan sonra Avrupa’ya adım atan Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak için kaç ön eleme oynayacak. İlk maçına hangi tarihte çıkacak? Kuralar ne zaman çekilecek? İşte Fırtına’nın UEFA Avrupa Ligi yol haritası…





İLK MAÇ 8 AĞUSTOS’TA

Bordo-Mavili taraftarların 3 yıllık Avrupa hasreti bu sezon son buldu. Ligi 4’üncü sırada tamamlayan Bordo-Mavililer, Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek. Fırtına, Beşiktaş’ı geçip ligde ilk üç içinde yer alsaydı, UEFA Avrupa Ligi gruplarına doğrudan katılacaktı. Ancak sıralamada 4’üncü olduğu için Avrupa’ya 3’üncü ön eleme turundan başlayacak. Trabzonspor’un 3’üncü ön eleme turundaki rakibi 22 Temmuz’da çekilecek kurayla belli olacak.

GRUP KURALARI 30 AĞUSTOS’TA

Fırtına bu turdaki ilk maçına 8 Ağustos’ta çıkacak. Rövanş ise 15 Ağustos’ta oynanacak. Trabzonspor, rakibini elemesi halinde bu kez 4’üncü eleme turuna çıkacak.  Bu turun kuraları ise 5 Ağustos’ta çekilecek. 4’üncü eleme turu maçları ise 22 ve 29 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Bordo-Mavililer bu turda da rakibini saf dışı bırakırsa UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmaya başaracak. Gurup aşaması kuraları ise 30 Ağustos’ta çekilecek.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap