SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da 'av mevsimi' başladı!

Trabzonspor'da 'av mevsimi' başladı!

22 Kasım 2020 Pazar - 18:57




Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın ilk maçında BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup etti.





Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, evinde BB Erzurumspor ile karşılaştı. Medical Park Stadı'nda ağır yağış altında oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 1-0'lık skorla kazandı.Trabzonspor'a galibiyeti getiren gol, 23. dakikada Abdülkadir Ömür'ün asistinde Caleb Ekuban'dan geldi. BB Erzurumspor'un 39. dakikada Marlon'un kendi kalesine yaptığı vuruşla bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından iptal edildi.

Bu sonucun ardından 5 maçlık galibiyet hasretini noktalayan Trabzonspor puanını 9 yaparken, 5 maçtır kazanamayan BB Erzurumspor 8 puanda kaldı.

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacakken, BB Erzurumspor evinde Antalyaspor'u konuk edecek.

11 MAÇ SONRA EVİNDE GOL YEMEDİ

Bu maça kadar sahasında oynadığı son 11 Süper Lig maçında da kalesini gole kapatamayan Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın ilk maçında bu kötü istatistiği bozdu.

Öte yandan bu maç öncesinde evinde oynadığı son iki Süper Lig karşılaşmasını da kaybeden Trabzonspor, Aralık 2011'den bu yana süren üst üste üç mağlubiyet almama serisini korudu.

İKİNCİ YARIDA ERZURUMSPOR BASKISI

Karşılaşmanın özellikle 2. yarısında BB Erzurumspor daha etkili oyunuyla dikkat çekti. 2. devrede yüzde 65 topla oynama yüzdesi yakalayan BB Erzurumspor, aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Erzurumspor mücadeleyi 22 şutla tamamlarken, Trabzonspor ise 11 şut attı.

ABDULLAH AVCI'DAN 4 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor, yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçına çıktı.

Teknik direktör Eddie Newton ile yolların ayrılmasının ardından Aytemiz Alanyaspor maçına Futbol İzleme Direktörü İhsan Derelioğlu yönetiminde çıkan bordo-mavililer, 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı Avcı ile ilk heyecanını yaşadı.

Avcı, ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçına göre Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında ilk 11'de 4 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam, Serkan Asan, Kamil Ahmet Çörekçi, Flavio ve Djaniny'in yerine Marlon, Baker, Nwakaeme ile Afobe'ye 11'de görev verdi.

DIABATE VE PLAZA KADRODA YOK

Trabzonspor'da yabancı oyunculardan Diabate ile Plaza, yabancı kontenjanı nedeniyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının kadrosunda yer almadı.

Bordo-mavililerde Diabate ve Plaza'nın dışında sakatlıkları bulunan Salih Kavrazlı, Yusuf Sarı ve Hüseyin Türkmen ile genç oyuncular Arda Akbulut ve Ahmet Canbaz kadroda bulunmadı.

Trabzonspor'da son 6 hafta kadroda kendine yer bulamayan Kerem Baykuş, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla 21 kişilik kadroya dahil edildi.

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap