SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte Trabzonspor’un yeni transferinin şifreleri

İşte Trabzonspor’un yeni transferinin şifreleri

11 Ocak 2021 Pazartesi - 09:44




InStat'ın verilerine göre Trabzonspor’un yeni transferi Berat Özdemir’in istatistikleri oldukça dikkat çekti.





Gençlerbirliği’nde maç kaçırmayan Berat 17 maçta forma giyerken ortalama 87 dakika sahada kaldı. 4 golü bulunan Berat maç maç başına 0.88 şut ortalamasıyla oynuyor. İsabetli şutlarda da önemli bir grafiğe sahip olan Berat bu sezon 0.59 ortamayla isabetli şut atıyor.  Maç başına ortalama yüzde 87 pas ortalamasıyla oynayan Berat maç başına 0.29 orta atıyor. Bu ortaların ise yüzde 60’ında isabet sağlıyor. Maç başına 4.9 top kaybı yaşayan oyuncu bunların 1,65’ini kendi sahasında kaybediyor.  Geri kazanılan toplarda ise önemli bir ortalamaya sahip olan oyuncu 5,1 oranına sahip.

Rakip sahada kazanılan toplarda maç başında 1,24 ortalama tutturan Berat’tan gol beklentisi ise oldukça düşük.  0.11 gol beklentisiyle oynayan oyuncu maç başına ortalama 13 kez ikili mücadeleye giriyor.  Girdiği ikili mücadelelerin yüzde 52’sinde başarı sağlayan oyuncu hücumda girdiği ikili mücadelelerde  ise 4.7 ortalamayla oynuyor. Oyuncunun bir diğer özelliği ise hava topları maç başına ortamala olarak 2.4 kez hava topuna çıkan Berat bu mücadelelerin yüzde 68’inde başarı sağlıyor. Maç başına 2.1 kez dripling yapan oyuncu ortalama 4.8 kez de top kapıyor. 4.4 kez pas arası yapan genç orta sahanın pas arası ortalaması ise 4.4 olarak öne çıkıyor.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap