SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İŞTE SANA FIRSAT RODALLEGA!

İŞTE SANA FIRSAT RODALLEGA!

01 Şubat 2018 Perşembe - 07:55




Süper Lig’de bu sezon sadece ilk yarıdaki Göztepe maçında 11’de görev alan Hugo Rodallega yine bir Göztepe maçıyla 11’e dönecek.





YİNE GÖZTEPE

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın kasığındaki sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalarda olamayacağını açıklamasından sonra gözler Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega’ya çevrildi. Bu sezon ilk 11’de sadece ilk yarıdaki Göztepe maçında görev yapan Rodallega yine bir Göztepe maçıyla 11’e dönecek. Kadroda olduğu son 14 maçın 12’sinde sonradan oyuna dahil olan 32 yaşındaki futbolcu Pazartesi günü iple çekmeye başladı.

İLK GOLÜNÜ ATMIŞTI

Ligde az süre almasına rağmen Burak Yılmaz’dan sonra 4 golle en golcü ismi olan Rodallega, bu sezonki ilk golünü de Göztepe’ye atmıştı. Ara transfer döneminde birçok takımın transfer etmek istediği fakat gönderilmeyen Rodallega, Pazartesi günü kendisini yeniden ispatlama şansı bulacak. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın da Kolombiyalı futbolcuyla görüşerek “İşte sana fırsat. Bunu iyi değerlendir” dediği belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap