SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte Fırtına'nın golcü adayları

İşte Fırtına'nın golcü adayları

Karadeniz Özel

29 Mayıs 2019 Çarşamba - 12:08




Bordo-mavili takımın transfer taarruzu bayramdan sonra…





Karadeniz Gazete / Özel // Osman BAŞKIR // Forvet hattını iyi bir golcüyle güçlendirmek isteyen Trabzonspor, izleme komitesinin önerdiği 3 ismi yakın takibe aldı. Bonservisi Torino’da olan 24 yaşındaki forvet M'Baye Niang... 

Bu sezonu kiralık olarak Bordeaux’da geçiren 26 yaşındaki Andreas Evald Cornelius ve Fransa Lig 1’de Guingamp forması giyen Alexandre Mendy, Fırtına’nın golcü adayları oldu.

ÖNCELİKLİ BÖLGE FORVET HATTI




3 YIL aradan sonra Avrupa kupalarına katılma hakkını elde eden Trabzonspor, yeni sezon ekonomik imkanları doğrultusunda en doğru isimleri kadrosuna katmak istiyor. Yönetimin transfer için öncelikli bölgesi ise forvet hattı. Rodallega ile henüz anlaşma sağlayamayan bordo-mavili kurmaylar, izleme komitesinin raporu doğrultusunda golcü adaylarını belirledi. 

3’Ü DE BİRBİRİNDEN ÖZEL




LİSTE kabarık ancak 3 isim bir hayli önde. Bir dönem Milan forması da giyen, bonservisi Torino’da olan 24 yaşındaki golcü M'Baye Niang, bonservisi Atalanta’da olan ve bu sezonu Bordeaux’da geçiren 26 yaşındaki Danimarkalı forvet Andreas Evald Cornelius, Fransa Lig 1’de Guingamp forması giyen 25 yaşındaki Alexandre Mendy Fırtına’nın şu an masasında olan golcü adayları. 

Mendy KİMDİR?

Adı: Alexandre Mendy



Yaşı: 25
Uyruğu: Fransa-Senegal
Mevkii: Santrafor
Boyu: 1.84
Güncel Kulübü: Guingamp



Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.21
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap