SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İşte Avcı’nın ''Bizi şampiyon yapacak'' dediği kadro!

İşte Avcı’nın ''Bizi şampiyon yapacak'' dediği kadro!

12 Mayıs 2021 Çarşamba - 13:53




Trabzonspor'da Abdullah Avcı ve Ahmet Ağaoğlu transfer toplantısı gerçekleştirdi, masaya gelecek sezonun kadrosu yatırıldı.





Trabzonspor'da  beklenen transfer zirvesi gerçekleşti. İstanbul’da Ahmet Ağaoğlu ve Ertuğrul Doğan’la yaptığı toplantıda Abdullah Avcı ilk kez gelecek sezon şampiyonluktan bahsetti… geldiği günden bu yana öncelikle kendi sistemini takıma uygulama ve defans yapmaktan bahseden Avcı bu toplantıda, “bize şampiyonluğu getirecek kadro” diyerek Doğan ve Ağaoğlu’na isimleri verdi.

Sağ beke Peres, sola Alioski, ortaya Salih Uçan, kanada Visca ve forvete de Sharif’i almaları durumunda mutlu sona ulaşabileceklerini anlattı.

Avcı eğer Uğurcan ve Abdülkadir satılırsa genç kaleci Doğan ile Abdülkadir’in kanadına da Efecan’ı almanın kendilerinin mutlu sona ulaşmasına yine yardımcı olacağını iddia etti.

Avcı gelecek sezon kendilerini şampiyonluğa ulaştıracak 11’i şöyle kurdu.




AVCI, ÜMRANİYESPOR’DAN IDRISSA CAMARA’YI BEĞENMEDİ

Bu arada Abdullah Avcı hafta sonunda Ümraniyespor-Altay maçını yardımcısı Orhan Ak ile beraber izledi. Trabzonspor teknik direktörü bir süredir scout ekibinin yakından takip ettiği Ümraniyespor’un forvette 3 farklı bölgede forma giyen oyuncusu Idrissa Camara’yı yakından takip etti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 22 yaşındaki Camara’yı Avcı’ya scout ekibi “rotasyonda kullanabiliriz” diye önermiş. Ancak Avcı, Camara’yı beğenmedi.

Beğendim
28
Sevdim
9
Beğenmedim
7
Üzgün
2
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap