SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İrfan Can, Trabzonspor’a da bir transfer yapacak

İrfan Can, Trabzonspor’a da bir transfer yapacak

27 Ocak 2021 Çarşamba - 14:02




Trabzonspor, Galatasaray'la Fenerbahçe arasında yaşanan İrfan Can için transfer yarışını yakından izliyor. Abdullah Avcı, hangi takıma giderse o takımdan bordo-mavili ekibe alacağı oyuncular için çalışma yapıyor.





Trabzonspor Transfer Haberi...Fenerbahçe ile Galatasaray arasında başlayan İrfan Can savaşını yakından izleyen bir başka takım da Trabzonspor… Sergen Yalçın’ın; Emre Akbaba ve Ozan Tufan ile Dorukhan arasından izlediği savaşı Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ise Jose Sosa ile Ömer Bayram üzerinden takip ediyor…

Mesut Özil’in gelmesiyle Jose Sosa’nın zaten saf dışı kaldığı ortamda İrfan Can’ın transferi ise Arjantinli oyuncunun Trabzonspor’a gelmesinin önünü açacak. İrfan Can’ın Galatasaray’a gitmesi durumunda ise Galatasaray yönetiminin Ömer Bayram’la sözleşme yenileme ihtimali ortadan kalkacak. Bu da Avcı’ya aradığı sol ayaklı orta saha oyuncusu konusunda avantaj getirecek.

Beğendim
4
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap