SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İrfan Can Kahveci, Abdullah Avcı ile Trabzonspor’da buluşacak

İrfan Can Kahveci, Abdullah Avcı ile Trabzonspor’da buluşacak

12 Ocak 2023 Perşembe - 13:08




Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen İrfan Can Kahveci'nin adı Trabzonspor ile anılıyor.





İrfan Can Kahveci bir türlü Fenerbahçe’nin oyuncusu olamadı…

Galatasaraylı olmak isterken, parçalıyı giymek isterken Ali Koç’un inadı ile çubukluyu giyen İrfan Can son Galatasaray derbisinde yaptığı hareket ve gördüğü kırmızı karttan sonra adeta kendi ipini çekti.

Ucuz kırmızı kart görülmemesi yönünde tüm takımı uyaran Jorge Jesus, milli oyuncu için kulüp iç disiplin talimatında yazan en yüksek cezanın uygulanmasını istedi.

Kırmızı kart nedeniyle kendisine uygulanacak ceza İrfan Can’a iletildi.

Milli oyuncu ya da menajeri “oyun içinde olan bir hamle savunması” dahi yapmadı. Cezayı kabul etti.

İrfan Can için yeni bir süreç başladı. Yerine oyuncu arandığı iddialarının arttığı ortamda milli oyuncunun ayrılık sürecinin bile başlaması gündemde.

Hatta öyle iddialar dolanıyor ki, İrfan Can’ın Fenerbahçe’den ayrılması durumunda yolunun Trabzonspor’a düşeceği konuşulmaya başlandı.

Kariyerinde çok önemli yer tutan ve kariyeri boyunca kendisine en fazla formayı veren Avcı’nın “gel” demesi durumunda İrfan Can’ın bordo-mavili formayı giymek için izin isteyeceği bile iddia ediliyor.

Bu iddianın sahiplerine göre İrfan Can, Fenerbahçe’ye geldiğinden beri milli formaya uzak kaldı.

Avrupa’da adından söz ettiren Manchester United’a 3 gol atan oyuncudan, Sevilla’nın gündemine gelen oyuncudan ilk 11’de forma bulmakta zorlanan oyuncuya dönüşmesini bir türlü hazmedemedi.    

Özellikle sezon başında yerine kanat oyun kurucusu olarak Lincoln’ün transfer edilmesinden beri bir türlü Jorge Jesus’a kanı ısınmadı.

Beğendim
35
Sevdim
12
Beğenmedim
13
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap