SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İnter'den Uğurcan'a dev rakam!

İnter'den Uğurcan'a dev rakam!

04 Şubat 2020 Salı - 09:13




Bu sezon Juventus ile birlikte İtalya’da şampiyonluk mücadelesi veren İnter, Uğurcan Çakır'ın peşine düştü. Milano ekibi 23 yaşındaki genç file bekçisi için 20 Milyon Euro'yu gözden çıkardı.





Seri A’da 53 puanlı Juventus’un ardından şampiyonluğun en güçlü adayı olan İnter, Trabzonspor’un file bekçisi Uğurcan Çakır’a kafayı taktı. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, Uğurcan’ı uzunca bir süredir scoutlar vasıtasıyla takip eden Milano ekibi İnter, bu sezon olağan üstü bir performans sergileyen Fırtına’nın genç file bekçisini resmen istemek için önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelecek.

Aldığımız bilgilere göre, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapan İnter yönetimi, 35 yaşına gelen Samir Handanovic’in yerini dolduracak isim olarak Uğurcan Çakır’ı belirledi. Diğer file bekçisi Daniele Padelli’nin de 34 yaşında olması nedeniyle İtalyanlar, Uğurcan’ı ‘olmazsa olmaz’ olarak görüyor. Yine bize gelen bilgilere göre İnter, Uğurcan Çakır için 20 milyon Euro’luk bir bedeli gözden çıkarmış durumda.



Liverpool’un yakın takibinde olan Uğurcan Çakır’a Manchester United ve Sevilla da talip olmuştu. Bu üç dünya devinin ardından İnter’in devreye girmesi Uğurcan’a Avrupa kapılarının çok yakın olduğunu gösteriyor. Trabzonspor ile 2024 yılına kadar sözleşme uzatan 23 yaşındaki genç file bekçisi bu sezon ligde 18 lig maçında forma giydi, kalesinde 20 gol gördü.

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap