SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İngilizler peşini bırakmıyor

İngilizler peşini bırakmıyor

07 Mart 2020 Cumartesi - 12:21




Trabzonspor'da harikalar yaratan Uğurcan Çakır için dev kulüpler devrede.





Yurt dışında birçok takımın transfer etmek istediği Uğurcan için Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un devrede olduğu 23 yaşındaki kaleciyi yakından takip eden kırmızıların yetkilileri, bordo-mavili oyuncuyla ilgili sık sık teknik ekibe rapor sunduğu biliniyordu. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'un da Alisson Becker'in alternatifi olarak düşündüğü isimler arasında Uğurcan Çakır başı çektiği, sezon sonunda Uğurcan için 20 milyon Pound civarsı bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu biliniyordu.


ESKİ CHELSEA'Lİ ÖNERDİ!

Bu gelişmelerin ardından Liverpool'un ezeli rakiplerinden Chelsea'nin de Uğurcan için devreye girdiği öğrenildi. Chelsea teknik patronu Frank Lampard'ın Willy Cabellero'ya formayı kaptıran ve istenilen performansın altında olan Kepa Arrizabalaga'nın takımdan göndermeyi yerine ise güvenebileceği bir isim istemesinin ardından, uzun yıllar Chelsea'de antrenörlük ve scoutluk görevi yürütmüş, şu anda ise Trabzonspor'da antrenör olan Eddie Newton'un Uğurcan Çakır'ı Chelsea'ye önerdiği kaydedildi. İki İngiliz devini peşine takan başarılı file bekçisinin nasıl bir yol izleyeceği ise bilinmiyor.



'UĞURCAN ÇAKIR, CECH'TEN BİLE İYİ KALECİ'

Öte yandan Uğurcan Leicester'ın scoutı Lee Congerton'ın da başını döndürdü.

Fenerbahçe maçı sonrası Congerton, maç bitimi soluğu Trabzonspor yardımcı antrenörü Newton'ın yanında aldı. Chelsea'de Newton'la beraber 5 yıl çalışan Galli scout, "Hayatımda gördüğüm en iyi kalecilerden birisi. Liverpool'un 25 milyon Euro verdiği kaleci kim diye merak ediyordum" dedi.  

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap