SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İngiliz basını duyurdu! Trabzonspor'a Bermuda asıllı stoper

İngiliz basını duyurdu! Trabzonspor'a Bermuda asıllı stoper

04 Eylül 2020 Cuma - 20:06




Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Savunmaya arayışlarını sürdüren Fırtına’nın Aston Villa forması giyen Kortney Hause’yi kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia edildi. İşte detaylar...





Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da her gün yeni bir isim ortaya çıkıyor. Bordo-mavililerin son olarak Aston Villa forması giyen stoper Kortney Hause ile ilgilendiği iddia edildi. 25 yaşındaki İngiliz savunmacı için Aston Villa kulübüne kiralama teklifi yapan Karadeniz ekibinin cevap beklediğini ileri süren Ada basını, Aston Villa'nın o bölgeye takviye yapması halinde transfere onay verebileceğini bildirdi.

OYNAMAK İSTİYOR

Kulübüyle iki yıllık daha sözleşmesi bulunan Hause'nin geçtiğimiz sezon birçok maça çıkmış olmasına rağmen o bölgede direkt oynayamamaktan şikayetçi olduğu da vurgulandı. Transfermarkt değeri 6.5 milyon euro olan Kortney Hause kariyerinde FC Gillingham, Wjcombe Wanderers, Wolverhampton ve Aston Villa formaları giydi. 175 maça çıkan oyuncu, 7 gol kaydetti, 4 de asist gerçekleştirdi.

Aston Villa fans want Kortney Hause to replace injured Tyrone Mings - The  Boot Room

Geçtiğimiz sezon 18'i Premier Lig, 6'sı EFL Cup'ta olmak üzere 24 maçta şans bulan Hause, 1 gol attı. 1.91 boyundaki Bermuda asıllı stoper, sol ayağını kullanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap