SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İmza için neyi bekliyorlar!

İmza için neyi bekliyorlar!

Karadeniz Özel

05 Mayıs 2019 Pazar - 16:16




Hayrettin Hacısalihoğlu, “Ünal Karaman ile artık sözleşme yapılması lazım” dedi...





GENÇLERLE TECRÜBELİLERİ KAYNAŞTIRDI

ESKİ Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Ünal Karaman’ın sözleşmesiyle ilgili konuştu. Karadeniz’in sorularını yanıtlayan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Sezon başında göreve getirildiğinde ‘acaba’ diyenlerin yüzde 90’ı artık Ünal Hoca’ya güveniyor. Yaptıkları ortada. 20 yaşındaki ekip ile 30 yaş üstü oyuncuları harmanladı. Daha çok sorumluluk aldı. İşi oluruna bırakmadı” dedi.

BU YAPILIRSA MOTİVASYONU ARTAR




ÜNAL Karaman ile sözleşmenin hemen yapılması gerektiğine dikkat çeken Hayrettin Hacısalihoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “4 hafta kalmış. Gidecek ve gelecek oyuncuların tespiti, iyileştirme yapılacakların belirlenmesi lazım. Ben kimseyi zan altında bırakmak istemem. Bunu yaparlarsa hem hocaya motivasyon olur. Bir an önce Ünal Hoca ile sözleşme yapılmalı. Bu konuda oldukça geç kalındı. Neden beklenildiğini anlamış değilim.”

ŞENOL PARACI, ERSUN YANAL BİZİM UŞAK!




TRABZONSPOR’UN Şenol Güneş gibi bir değere sahip çıkmadığını dile getiren Hacısalihoğlu, “Şenol Güneş buraya kaç kere geldiyse hep kovularak yollandı. Ama bir kuruş tazminat almadan gitti. Ersun Yanal ise her geldiğinde tazminat alarak gitti. Bakıldığında Şenol paracı, Ersun bizim uşak oldu. Şenol Güneş başka takıma gidince ‘neden gitti, bizi sattı’ deniliyor. Ersun Yanal’a yok zamanda 5.5 milyon TL tazminat verdik. 500’ünü kes dedik. Onu da yapmadı” dedi.

Haber: Mehmet KARAGÖZ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap