SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İlk bomba Ziya Alkurt

İlk bomba Ziya Alkurt

19 Mart 2019 Salı - 10:12




Bordo-mavili yönetim sezon sonu için kolları sıvadı





KARADENİZ // ÖZEL HABER - HAMDİ USTA // Trabzonspor, yeni sezonun planlamasına erken başladı. Hedefte attığı gollerle Denizlispor’u liderliğe taşıyan Şalpazarılı isim var. Sağ ve sol kanatta oynayan 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezon 8 gol ve 5 asistlik performans sergiledi

DENİZLİSPOR’UN VAZGEÇİLMEZİ

AVRUPA’NIN önemli takımlarının yakın takibe aldığı Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün sezon sonunda kulüpten ayrılma ihtimallerinin olması, Trabzonsporlu kurmayları harekete geçirdi. Bordo-mavili yönetim şimdiden Yusuf ile Abdülkadir’in yerini dolduracak isimleri belirlemeye başladı. Bu futbolculardan birisi de Denizlispor forması giyen Ziya Alkurt. 28 yaşında olan Ziya, Trabzon’un içinden birisi. Ailesi Şalpazarı ilçesinde yaşıyor. 

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

ZİYA Alkurt bu sezon Denizlispor’da önemli işlere imza attı. Ege ekibinin lider olmasında ve Süper Lig’e doğru yol almasında başrol oynayan isimlerden birisi. 22 maçta forma giyen Ziya, 8 gol ve 5 asistlik performansıyla takımın vazgeçilmez ismi. 28 yaşında olan Ziya Alkurt, Sebatspor altyapısından yetişti. 1461 Trabzon, Giresunspor, Orduspor’da oynadı. Trabzonspor scout ekibinin takip ettiği Ziya’nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap