SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İkinci yarı sistem değişikliği yaptık

İkinci yarı sistem değişikliği yaptık

26 Temmuz 2020 Pazar - 00:01




Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 34. haftasında oynanan ve 2-1’lik galibiyetimizle sonuçlanan Kayserispor karşılaşması sonrası Eddie Newton açıklamalarda bulundu.





Müsabakanın ikinci yarısında daha iyi oynadığını belirten Eddie Newton, “İlk yarı iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu söyleyemem. Devre arasında arkadaşlarımızla bu konuyu konuştuk, bireysel performanslarını değerlendirdik. Küçük de olsa bir sistem değişikliği yaptık. İkinci yarı daha iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim. Özellikle maçın son anında da attığımız golle karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık” dedi.

Uğurcan Çakır’ın kurtardığı pozisyonla ilgili olarak yöneltilen soruyu ise Newton, “Benim olduğum açıdan pozisyonu görmek biraz zordu. Yine de Uğurcan’ın performansına mutlaka değinmeliyim. Uğurcan bugün inanılmaz, muhteşem bir performans gösterdi. Kurtarılması zor olan bu pozisyonları yeteneğiyle kurtardı” diyerek yanıtladı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap