SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İkinci dalga geliyor!

İkinci dalga geliyor!

03 Ekim 2018 Çarşamba - 20:19




Eski Başkan Muharrem Usta 36 Milyon TL’lik zararı üstlendi. Fakat iş bununla sınırlı kalmayacak...





Trabzonspor’un ikinci denetçi raporunu da önümüzdeki zamanlarda yayınlayacağı ortaya çıktı. Bu raporda yine Usta yönetiminin transfer harcamaları, menajerlere ödenen paralar ve satılan oyunculardan alınan paraların araştırıldığı kaydedildi.

TRABZONSPOR’DA göreve gelen Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi, bağımsız denetçilere kulübün eski yönetimini araştırtmıştı. Bu raporda Teknik Direktör Ersun Yanal, Aykut Demir, Mehmet Ekici ve Özer Hurmacı’ya verilen tazminatlar ile kur farkı faizi hesaplandı. Bu doğrultuda eski başkan Usta ve yönetiminin kulübü 36 Milyon TL zarara uğrattığı belirtildi. Usta, 36 Milyon TL’yi üstlendi.

BU paranın eski başkan Usta ve bazı yöneticilerin kulüpte bulunan alacaklarından düşüleceği ifade edildi. Muharrem Usta, Gençağa Meriç ve Çoşkun Bülbül'ün toplam 46 milyon 90 bin TL alacağı bulunuyor. Ayrıca yine basketbol takımına verilen 9 Milyon ve 275 bin dolar, kur farkından doğan 3.2 Milyon TL ve faizlerinde yine Usta yönetiminin alacaklarından düşüleceği belirtildi.

İŞ bununla da kalmayacak. Bağımsız denetçilerin şimdi de yine eski başkan Muharrem Usta ve yönetiminin transfer harcamalarını, menajerlere yapılan ödemeleri ve satılan ile sözleşmeleri feshedilen tüm oyuncuların maliyetini denetlediği belirtildi. Raporun bitmesinden sonra yine resmi siteden yayınlanacağı öğrenildi. İlk rapora göre bu raporun daha çok ses getireceği ifade edildi.

Haber: Mehmet KARAGÖZ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap