SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İbrahim Hacıosmanoğlu; ''Kahpe düzeni kıramazsan şampiyon olamazsın''

İbrahim Hacıosmanoğlu; ''Kahpe düzeni kıramazsan şampiyon olamazsın''

Karadeniz Özel

15 Ağustos 2019 Perşembe - 11:55




“Geçen sezon takımın huzurunu bozanlar gönderildi. Sonrasında gençlik aşısı da tuttu. Bu istikrarı devam ettirmek lazım. İnşallah kazanan Trabzonspor olur”





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // TRABZONSPOR eski Başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu, muhabirimiz Mehmet Karagöz’e önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’da güzel bir yapılanmanın olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, “Zaten geçen seneki yapılanmanın faydalarını gördük. Takım aile oldu. Takımın huzurunu bozan oyuncuları Ahmet Başkan gönderdikten sonra, gençlik aşısı da tuttu. İnşallah bu sezon da altyapıdan gelen ve dışarıdan gelen oyuncular tutar. İyi bir kadro olur. Bu istikrarı devam ettirmek lazım. İnşallah kazanan Trabzonspor olur” şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR taraftarına önemli görevler düştüğünü de söyleyen Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Geçmişi kaşımaya gerek yok. Takılırsak sıkıntı yaşıyoruz. Güzellikler var. Genç çocuklar var. Onur gitmiş gitmemiş önemli değil. Bunlar geçmişte kaldı. Trabzonspor’un kalesi emin ellerde. Uğurcan kardeşimizi Trabzonspor’un Avrupa maçında çıkardık. 3’üncü kaleciydi. Çok önemli bir kaleci olacak. Türkiye’nin en iyi kalecisi ve Avrupa’nın da sayılı kalecileri arasında olacak.”

“TARAFTARIMIZA büyük görev düşüyor. Bu genç oyuncularımız 1-2 maç kötü oynayınca yabancılara gösterdiğimiz toleransı onlara da göstermek zorundayız. Bu çocuklara sahip çıkarsak kazanan Trabzonspor olacaktır. Sahada da daha iyi dururlar”

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap