SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İbrahim Hacıosmanoğlu; ''Golü atmamak için yengeç gibi sola gitti''

İbrahim Hacıosmanoğlu; ''Golü atmamak için yengeç gibi sola gitti''

29 Haziran 2020 Pazartesi - 10:42




Trabzonspor’un eski başkanı Hacıosmanoğlu, Başakşehir-Alanya maçında Bakasetas’ın kale boşken şut çekmemesine dair önemli bir yorumda bulundu





Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 27. hafta oynanan Başakşehir- Alanyaspor maçında Akdeniz ekibinin futbolcusu Bakasatas'ın, boş kaleye gol atmadığını belirterek internethaber. com'a şunları söyledi: "Maç 0-0… Cisse sağ taraftan topu o bize ceza sahası dışından gol atma başarısı gösteren arkadaşa (Bakasetas) çıkartıyor. Kale karşısında bomboş, topa vurmuyor. Yengeç gibi sola doğru gidiyor. Kaleci kapatsın, ondan sonra atayım kalecinin üzerine diye… Normal maçta bu pozisyonlar oluyor ama 1 hafta sonra aynı arkadaş Trabzonspor'a gol atıp Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'i eliyormuş gibi seviniyorsa, bunda art niyet var. Kirli ilişkilerle yavru İstanbul takımı Başakşehir'e karşı bize ayak oyunları ile şampiyonluğu kaybettirirlerse bu camia bunu unutmaz." dedi.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap