SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İbrahim Akdağ’ın gönlünde yatan aslan Trabzonspor

İbrahim Akdağ’ın gönlünde yatan aslan Trabzonspor

Karadeniz Özel

06 Ocak 2021 Çarşamba - 10:54




Bordo-mavililer önemli bir ismi daha kadrosuna katmaya çok yakın. Erzurumspor ile yollarını ayıran Abdullah Avcı’nın eski öğrencilerinden İbrahim Akdağ ile görüşmeler sürüyor. Trabzonlu olan ve Trabzonspor’da oynamak istediğini her fırsatta açık bir şekilde dile getiren 29 yaşındaki İbrahim Akdağ, bu sezon Erzurumspor’da 12 maçta bir asistlik katkı yaptı. Orta sahanın her bölgesinde görev yapan İbrahim, ‘Dinamo’ lakabı ile biliniyor.





// Karadeniz Özel // Erzurumspor ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan İbrahim Akdağ, Trabzonspor’un transfer gündemine sürpriz bir şekilde girdi. 29 yaşında olan İbrahim Akdağ orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor. Orta sahadaki çalışkan görüntüsüyle ‘dinamo’ yakıştırması yapılan deneyimli isim Başakşehir’de Abdullah Avcı ile birlikte çalıştı. İbrahim Akdağ, antrenör Egemen Korkmaz ile ise takım arkadaşlığı yaptı. Trabzonlu olan İbrahim Akdağ’ın birçok takımdan teklif almasına karşın, ilk tercihinin bordo-mavili takım olduğu ve burada oynamayı çok istediği gelen bilgiler arasında. Bu sezon Erzurumspor’da 12 maça çıkan İbrahim, eski takımına 1 asistlik katkı sağladı.

Bayram Bektaş ve Zafer Öğer’den İbrahim Akdağ’a övgü dolu sözler:

FIRTINA’NIN BANKOSU A MİLLİ TAKIMIN VAZ GEÇİLMEZİ OLUR

Trabzonspor'un transfer gündeminde olan İbrahim Akdağ’a eski hocaları tam not verdi. Karadeniz’in görüştüğü teknik adamlar Bayram Bektaş ve Zafer Öğer, “İbrahim hem insanlığı hem de futbolculuğu ile bir numara bir çocuk. Kendisini çok geliştirdi. Eğer Trabzonspor’da oynamaya başlarsa biz inanıyoruz ki takımın bankosu olur. Abdullah hoca ondan vaz geçmez. Şunu da söylemeden geçemeyeceğiz; İbrahim, kendisine şans tanınması halinde A Milli Takımı’nda da sürekli 11’inde forma giyecek yetenekte bir oyuncu olur. Yeter ki bu imkanlar ona sağlansın” dediler.
 

Beğendim
8
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap