SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hüseyin hocayı yabancılar yedi! Takım içinde ihanet çetesi mi var?

Hüseyin hocayı yabancılar yedi! Takım içinde ihanet çetesi mi var?

Karadeniz Özel

24 Temmuz 2020 Cuma - 11:51




Hüseyin Çimşir’in ayrılmadan önce çıktığı son idmanda Pereira ile tartışması ve Portekizli’yi idmandan kovması beraberinde şok iddiaları da getirdi...





// Karadeniz Özel // Eser HACISALİHOĞLU // BİZ hiçbirine toz konduramayız ancak son dönem Trabzonspor’da yaşanan başarısız sonuçlar beraberinde şok suçlamaları da getirdi.

Pereira’nın 4-3 kaybedilen Konyaspor maçının hemen sonrasında Hüseyin Çimşir ile kavga etmesi, devamında ise idmandan kovulması, “Takım içinde ne oluyor?” sorularının sorulmasına neden oldu. Elbette bunu en iyi bilen orada görev yapan futbolcular ancak, yıllardır Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çalışan bir görevlinin anlattıkları öyle yenilir yutulur türden değil. Bu çalışan der ki; Trabzonspor’da şu anda maalesef gruplaşmalar var. Afrika Grubu… Yerliler Grubu ve başını kaptan Sosa’nın çektiği diğer yabancılar grubu…

Aynı gruplaşmalar Ünal hoca döneminde de vardı ancak Karaman, bazen tecrübesi bazen ise babacan tavırlarıyla bunları ört bas etti. Ancak Ünal hocanın gitmesi, devamında ise Hüseyin Çimşir’in göreve getirilmesi, yabancıların ekmeğine yağ sürdü. Bunu idmanlarda rahatlıkla görebiliyorduk. Yabancı oyuncular Hüseyin hocayı hep küçümsedi. Ciddiye almadı. Taktik çalışmalarda herkes kafasına göre takılmaya başladı. Pandemi sürecinin sonrasında ise bu durum artık tesislerde herkesin görebileceği bir noktaya ulaştı. Yönetimin telkinleri de işe yaramayınca da üst üste başarısız sonuçlar geldi ve çok kolay elde edilebilecek şampiyonluk uçtu gitti. Benim gözlemlediğim şey, kalan 2 maçın sonrasın Sosa ve Novak’ın takımdan kesinlikle gideceği yönünde. Ndiaye ile Messias da gönderilecek. Belki bazıları şaşıracak ancak 1 yıllık imza attırılan Pereira da gidebilir. Son yaptıkları yöneticilerin sabrını taşırdı. Pereir’nın kontratı iptal olabilir.

Yıllarını Trabzonspor’da geçiren bu ismin iddiaları böyle. Söylediklerinin doğru ya da yanlış olduğunu ise bize zaman gösterecek ancak hani çok klasik olan bir şey var ya, ‘Ateş olmayan yerden duman çıkmaz’ diye. Görünen o ki, şu anda ateş de var duman da.

Beğendim
9
Sevdim
4
Beğenmedim
11
Üzgün
6
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap