SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hüseyin Çimşir'den Rıza Çalımbay'a Sörloth tepkisi: "Doğru değil"

Hüseyin Çimşir'den Rıza Çalımbay'a Sörloth tepkisi: "Doğru değil"

16 Şubat 2020 Pazar - 19:35




Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir, "Benim için lider olmak değil sezon sonunu lider bitirebilmek önemli" dedi. Çimşir, Rıza Çalımbay'ın Sörloth sözlerine yanıt verdi.





Süper Lig'in 22'nci haftasında sahasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hüseyin Çimşir, "Alexander Sörltoh kararına şok olduk" diyen Rıza Çalımbay'a yanıt verdi.

"Benim için lider olmak değil sezon sonunu lider bitirebilmek önemli. 65-70 dakika oyunun hakimi bizdik. Hem tempo, oyunu forse etme anlamında ciddi pozisyonlarımız var. Skoru 3-4 yapabilsek çok daha farklı olabilirdi. 2-0'dan sonra rakip oyun içinde kalmaya çalıştı. Skoru artıramadığımız için, skorun verdiği geri çekilmeler oldu"

"SÖRLOTH İÇİN BİZ 1 MAÇ CEZA BEKLİYORDUK"

Çimşir, Rıza Çalımbay'ın Sörloth'un oynamasına şok oldukları biçiminde açıklamalarının sorulması üzerine de "Sörloth için normal şartlarda bizim beklediğimiz 1 maç cezaydı. 2 maç verdiler, sonra hatalarından döndüler. Hem Sörloth hem diğer oyuncuların performansı gayet iyiydi. Özellikle 65-70 dakika iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Sadece 1 oyuncu üzerinden galibiyeti değerlendirmek doğru değil" yanıtını verdi.

NWAKAEME'NİN SAKATLIĞI CİDDİ Mİ?

Maçtan sakatlığı nedeniyle çıkan Nwakaeme'nin durumunun ciddi olacağını düşünmediğini kaydeden Çimşir, "Arka adalesinde gerilme olduğunu söyledi. Biz de çok riske etmedik, kendi de çıkmak istedi. Yarın tablo daha net oturur çok ciddi bir şey olacağını düşünmüyorum. Bir iki gün içinde durumuyla alakalı net bilgilendirme yaparız" ifadelerinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap