SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hüseyin Çimşir; ''Remi benden 4 kat iyi''

Hüseyin Çimşir; ''Remi benden 4 kat iyi''

Karadeniz Özel

16 Haziran 2019 Pazar - 10:04




Prensip anlaşması yapılan Remi Walter için antrenör Hüseyin Çimşir bu raporu verdi..





// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // Trabzonspor, ön libero ve merkez orta saha oynayan Remi Walter ile büyük oranda anlaşma sağladı. Fransız futbolcu küçük ayrıntıların çözülmesinin ardından imza için Trabzon’a çağrılacak.

Ünal Karaman’ın izlemesi için görevlendirdiği antrenör Hüseyin Çimşir’in raporu 24 yaşındaki oyuncuya olan beklentileri daha da artırdı. Çimşir raporunda, “Remi benden 4 kat daha iyi” yazdı.

BAŞARI AÇ OYUNCU




YENİ sezonda transfer politikasını ‘Başarıya aç, geleceği olan ve bonservissiz oyuncular’ üzerine kuran Trabzonspor, ilk bombasını patlatmaya çok yakın. Bordo-Mavililer, geçtiğimiz sezonu Fransa’nın Nice takımında geçiren Remi Walter ile prensip anlaşmasına vardı. 24 yaşında, sol ayaklı olan Remi Walter, ön libero ve merkez orta sahada görev yapıyor.

İKİLİ MÜCADELEDE BAŞARILI




REMİ Walter için scout ekibinden olumlu rapor alan teknik direktör Ünal Karaman’ın, önem verdiği bu bölge için yardımcısı Hüseyin Çimşir’i görevlendirdiği öğrenildi. Remi Walter’i çıklak gözle izleyen Çimşir’in, “Hocam gerçekten iyi bir futbolcu. Geriden oyun kuruyor. İkili mücadelelerde başarılı. Çabuk kademe yapıyor. Benden 4 kat daha iyi” dediği ifade edildi.

3 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK

KARAMAN’IN bu açıklamalar karşısında hem güldüğü hem de mutlu olduğu ifade edilirken, “Hocam bırak senden 4 kat daha iyi olmayı, senin yarın kadar iyi olsun yeter” dediği kaydedildi. Geçtiğimiz sezon Nice’te 375 bin Euro alan Walter’e Bordo-Mavili kulübün 750 bin Euro yıllık maaş vereceği belirtildi. Fransız ön liberoya ayrıca 3 yıllık da sözleşme yapılacak.



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap