SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hüseyin Çimşir: İnsanların kaybedecek bir şeyi olduğunda...

Hüseyin Çimşir: İnsanların kaybedecek bir şeyi olduğunda...

05 Temmuz 2020 Pazar - 23:34




Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, 3-1 kazanılan Galatasaray maç sonrasında açıklamalarda bulundu.





Hüseyin Çimşir şöyle konuştu; ''Galip geldiğimiz için tüm futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ciddi anlamda sahada bir duruş sergilediler. Önde baskı yapmak istedik. İlk yarıda bir iki pozisyonda baskıyı kırdılar tehlikeli oldular ama genel anlamda iyiydik. İkinci yarıda gereğinden fazla uzun topa döndük. Daha sakin kalıp daha net pozisyonlar yakalayabilirdik. 

İki takım kalmış gibi gözüküyor şampiyonluk yarışında. İnsanların kaybedecekleri bir şeyi olunca stresi sıkıntısı olabilir. Biz bunu yaşamış olabiliriz. Biz bu saatten sonra bunu en iyi şekilde yönetmemiz gerekiyor. Bu saatten sonra 4 maçımız kaldı. Maç maç bakacağız. Rakibimiz de biz de puan kaybedebiliriz. Biz toplum olarak inatçı insanlarız , oluruz olmayız ama sonuna kadar kovalayacağız. Ben futbolcu arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum. Camia olarak daha kenetlendik. Şampiyonlukta hep beraber olmak önemlidir. Hep birlikte 4 haftayı umarım en iyi şekilde geçeriz.'' dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap