SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hugo patlamaya hazır bomba gibi

Hugo patlamaya hazır bomba gibi

22 Kasım 2018 Perşembe - 10:20




Burak’ın yokluğunda Rodallega gol yükünü omuzlayabilir mi?





Trabzonspor’un unutulmaz isimlerine göre Fenerbahçe maçı Hugo Rodallega için önemli bir şans... Efsaneler, “Böyle bir fırsat her oyuncunun eline geçmez. Bunu atacağı gollerle iyi değerlendirmeli ve camianın güvenini kazanmalı” dediler...

Efsanelerden çok çarpıcı yanıtlar

DEV maç için artık geri sayıma geçildi. Şüphesiz, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbide en çok merak edilen konuların başında Hugo Rodallega’nın performansı geliyor. Burak Yılmaz’ın kadro dışı bırakılması nedeniyle derbi maçta gol yükünü omuzlayacak olan Rodallega, bu ağır görevi başarabilecek mi? Bu çok merak edilen soruyu Trabzonspor’un unutulmaz isimlerine sorduk. Yanıtları bir hayli ilginç, bir o kadar da çarpıcıydı.

Rodallega bu maçta patlama yapar

TUNCAY SOYAK:Rodallega çok iyi başladı. Çok iyi oynarken Burak gelince Ünal hoca onu kesti. Ben buna tepki koymuştum. Rodallega’nın kesilmesi hata idi. Burak olmadığı için Rodallega rahat oynayacak. Trabzonspor Fenerbahçe karşısında baskılı oynayıp kenarlardan da iyi ortalar gelirse Rodallega rahat gol yapar. Üzerinde bir baskı olacağına inanmıyorum. Fener maçı zor olmayacak. Bana göre kolay kazanacağız. Burak ve Onur’un kadro dışı bırakılması doğru bir karar. Kimse Trabzonspor’dan büyük değil.


Umarım gol şansı yanında olur

KEMAL SERDAR:  Rodallega iyi bir santrfor ancak onu sağdan ve soldan yapılacak ortalarla beslemek gerekir. Takım arkadaşları bunları yapabilirse işi kolaylaşır ve gollerini atar. Aksi durumda ise sıkıntı yaşar. Pazar günü Burak olmadığı için gol yükünü tek başına çekecek. Fener’in durumu da iyi değil. Bu nedenle sıkıntılı bir maç bizi bekliyor. Umarım Rodallega’nın gol şansı yanında olur ve bu maçı kazanırız. Ünal’ın kaptanlığını yaptım. Başarılı olması bizi sevindirir. Ancak her şeyi onun üzerine yıkmak doğru değil.

Mecburen sorumluluk alacak

HÜSEYİN TOK: Rodallega tek başına Trabzonspor’un gol yükünü omuzlayamaz. Çünkü fazla sorumluluk almayı sevmiyor. Burak oynadığı zamanlarda da genellikle saklanıyordu. Tüm şimşekleri üzerine çekiyordu. Ancak bu kez öyle bir şansı yok. Rodallega mecburen sorumluluk alacak. Bu durumda onun ne yapacağını daha iyi göreceğiz. Gönlümüzden geçen, bu önemli maçta gol atması ve tabii ki Trabzonspor’un kazanması. Umarım her şey maç bittiğinde Trabzonspor lehine olur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap