SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hesap verin! Kim doldurdu bu kadar çöpü?

Hesap verin! Kim doldurdu bu kadar çöpü?

27 Ekim 2020 Salı - 11:12




Trabzonspor’un 6 hafta sonunda ligin dibinden kurtulamaması bordo-mavili taraftarları isyan ettirdi...





Taraftarların hedefinde yönetim var… Ahmet Ağaoğlu ve ekibinin stratejik yanlışlar sonrası şampiyonluğu kaçırdığını dile getiren bordo-mavililer, “Ünal hocayı kovup acemi Hüseyin’i getirdiniz, bir sezonun içine ettiniz. Bununla da kalmayıp hayatında hiçbir takımı çalıştırmamış Eddie Newton ile macera aradınız. Trabzonspor’u yerin dibine attınız. Yıldız oyuncuları gönderip yerine amatör takımın bile formasını giyemeyecek oyuncular transfer ettiniz. Eseriniz ortada. Bir şehrin geleceği ile oynadınız. Hayallerimizi çaldınız. Peki bu takıma, bu şehre sevdalı bizlerin ne suçu var? Bunun hesabını kim verecek?” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

Fenerbahçe karşısında alınan 3-1’lik yenilgi moralleri bozarken bu duruma en büyük tepkiyi Trabzonspor’a gönül veren taraftarlar gösterdi. 6 hafta sonunda bordo-mavili takımın 5 puanda kalmasının suçlusu olarak yönetimi gösteren taraftarlar, Ahmet Ağaoğlu ve yönetimine şu sözlerle yüklendi:

“Ünal Karaman’ı kovup yerine teknik direktörlük deneyimi sıfır olan Hüseyin Çimşir’i getirdiniz. Bu şehrin öz evladını ateşin içine attınız. Sonra başarısız oldu diyerek kovdunuz. Yanlış kararlarınız bununla da kalmadı. Daha kötü bir hamleyle hayatında bir takımın teknik direktörlüğünü yapmamış acemi Eddie Newton’a takımı emanet ettiniz. Newton 6 haftada zirvedeki Trabzonspor’u düşme hattını içine soktu. Yıldız oyuncuların gitmesine göz yumdunuz. Yerlerine ise amatör takımlarda bile forma giyemeyecek çöpleri transfer ettiniz. Soruyoruz size: Bu oyuncuları kim aldırdı? Bu kadar yeteneksiz futbolcuları takıma kim doldurdu? Hangi menajerlerin oyununa gelip bu denli yeteneksizlera Trabzonspor formasını giydirdiniz. Eseriniz ortada. Yine üzülecek yine kahrolacak bizleriz. Siz yarın bu şehirden çekip gideceksiniz ancak biz hep burada kalacağız bu takım için kahrolacağız. Bu takım için içiniz yanacak.”

KİMLER GİTTİ?

Alexander Sörloth
Daniel Sturridge
Obi Mikel
Filip Novak
Jose Sosa
Badou Ndiaye
Manoel Messias
Nemanja Andusic
Guilherme
Da Costa
Doğan Erdoğan

KİMLER GELDİ?

Flavio Silva
Edgar Ie
Vitor Hugo
Marlon
Stiven Plaza
Anders Trondsen (6 ay yok)
Benik Afobe
Lewis Baker
Djaniny Semedo
Fousseni Diabete
Taha Tepe (Sakat)
Anıl Başaran (Kiralık gitti)
Abdurrahim (Kiralık)
Koral Kılınç (Kiralık)

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap