SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > HER ŞEY AVRUPA İÇİN!

HER ŞEY AVRUPA İÇİN!

18 Mart 2018 Pazar - 06:00




Sıkıntılı bir dönemden geçen Bordo-Mavili ekip sahasında Evkur Yeni Malatya’yı konuk ediyor.





Akhisarspor galibiyetiyle kendine gelen Trabzonspor, Malatyaspor’u da yenerek hem seri galibiyet elde etmek hem de Avrupa iddiasını devam ettirmek amacında.

UMUT AŞILAYACAK Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, bugün evinde Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda camiasına hayal kırıklığı yaşatan ve elinde sadece Avrupa Ligi iddiası kalan Bordo-Mavililer, rakibini yenip alacağı galibiyetle bu hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Geçen hafta deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’u yenerek moral bulan Karadeniz ekibi, kongre sürecinde camiaya bu iddiası için umut aşılamayı arzuluyor.

EVİNDE KAZANAMIYOR

Geçen hafta Akhisar karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Abdülkadir Ömür ile sarı kart cezasını bu maçta çeken Hubocan’ın bugünkü Malatya maçında 11’e dönmeleri bekleniyor. Malatyaspor karşısında sakatlıkları bulunan Durica, Castillo, Mustafa, Bero ve Esteban ise forma giyemeyecek. Öte yandan Karadeniz ekibi Malatyaspor’u mağlup ederek 2018 yılında sahasındaki ilk galibiyetini de almak istiyor. Bordo-Mavililer ikinci yarıda evinde oynadığı 4 maçta 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 10 puan kaybetmişti.

RÖVANŞ ALINACAK


Ligin ilk yarısında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor evinde ağırlayacağı rakibinden rövanşı olmak istiyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bordomavili takımla birlikte ilk maçına Malatyaspor maçıyla çıkmıştı. Söz konusu müsabakada sahadan yenik ayrılan Çalımbay, bu kez rakibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap