SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hepsi kovuldu!

Hepsi kovuldu!

15 Nisan 2018 Pazar - 11:49




Yabancı basketbolcular isyan bayrağı açarak maça çıkmadı, kulüp yönetimi biletlerini kesti





 Trabzonspor’da yabancı oyuncular alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Eskişehir maçına çıkmadı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada ise yabancı oyuncularla yolların ayrılacağı duyuruldu.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 25’inci haftasında dün Eskişehir Basket ile karşılaşan Trabzonspor’da yabancı oyuncular Paul Harris, Sarunas Vailiauskas, Osiris Eldridge, Chris Obekpa, Calep Green ve Brady Heslip, kulüpten alacakları nedeniyle maça çıkmadılar. Yabancı krizinin patlak verdiği Bordo-Mavililer, Eskişehir karşısına yerli oyuncuları ve altyapıdan takviye ile çıktı. Kulüpten alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle maça çıkmayan yabancı basketçiler ile yönetim yollarını ayırma kararı aldığını duyurdu.  Kulüpten yapılan açıklamada, “Kontratları gereği alacaklarını FIBA’dan tahsil etme haklarını 1 ay sonra elde edecek olmalarına rağmen bu haklarını Trabzonspor’a karşı bir şantaj unsuru olarak kullanan yabancı oyuncularımızın davranışını sporun amatör ruhuyla bağdaştıramıyoruz. Maaş ödemelerinde 2 ay geriden gelen kulübümüzün maç öncesi yapılacak kısmi bir ödeme ile birlikte hafta içinde de maaşlarının tamamlanacağı sözüne de olumsuz yanıt veren tüm yabancı oyuncularımızla yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunmaktayız” ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap