SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hekimoğlu Trabzon FK'dan 3 isim Trabzonspor'un radarında

Hekimoğlu Trabzon FK'dan 3 isim Trabzonspor'un radarında

21 Ekim 2021 Perşembe - 13:08




TFF 2. Lig Kırımızı Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon Kulübü'nde forma giyen üç futbolcu Trabzonspor'un dikkatini çekti.





TFF 2. Lig Kırımızı Grup’ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon Kulübü’nde forma giyen üç futbolcu Trabzonspor’un dikkatini çekti. Bordo-mavili takımın sezon başında kiralık olarak gönderdiği Hakan Yeşil’in buradaki gelişiminin teknik ekip tarafından yakından takip edildiği öğrenilirken aynı takımda forma giyen Musa Caner Aktaş ve Yunus Emre Gedik de yakından takibe alındı.

Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor’da forma giyen ve 5 gol 7 asistlik performans sergileyen Yunus Emre Gedik bu sezonda yaptığı 3 asistlik katkıyla ön plana çıktı. Musa Caner Aktaş da 7 maçta attığı 6 gol ile takımını sırtlayan isim olurken üç oyuncunun da Trabzonspor izleme komitesi tarafından takip edildiği ve devre arasında teknik ekibe bu oyuncular için bir rapor sunulacağı öğrenildi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap