SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hedefimizi belirleyeceğiz

Hedefimizi belirleyeceğiz

02 Kasım 2017 Perşembe - 08:03




Trabzonspor Teknik Patronu Rıza Çalımbay, “Bizim o maçta 3 puana çok ihtiyacımız var. Yukarı oynamak istiyorsak Kayserispor karşısında istediğimizi a





KRİZİ YÖNETİYORUZ!

Trabzonspor Teknik Patronu Rıza Çalımbay çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bordo-Mavili kulüpte göreve başlarken çekincesinin olmadığını vurgulayan deneyimli teknik adam, “Geçen sezon Antalya’daydım, zor bir takımdı. Ondan önce Mersin ve Kasımpaşa da aynı durumdaydı. Şimdi geldiğim takım Trabzonspor. Hedefi olan, mükemmel bir camia. Korkum yok, bana göre ligin başı değil. Geç kalınmış durum yoktu. Önemli olan buradaki kriz ortamını iyi yönetmek lazımdı. Buraya göreve çağrıldığımıza göre kriz vardı, bunu yönetmek için geldik” dedi.

İHTİYACIMIZ VAR

Kayserispor maçının hedefi belirlemede kritik bir müsabaka olacağını söyleyen Çalımbay, “Kayseri maçı zor bir karşılaşma. Bunun farkındayız. Oyuncularımız da farkında. Orada mücadele etmezsek, Galatasaray maçındaki konsantrenin üstüne çıkmazsak zor olur. Bizim o maça ihtiyacımız var. Yukarı oynamak istiyorsak Kayseri maçından çok iyi ayrılmamız gerekiyor” diye konuştu. Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim bütün amacımız kalan maçları kazanıp iyi şekilde bitirmek. Zorlanabiliriz, sakatlıklar, eksikler, cezalılar olduğunda sıkıntı yaşıyoruz. Ama baktığınızda kazanmamız gerekiyor. Hele hele kendi sahamızdaki maçları kazanmamız gerekiyor. Devre arasında bambaşka Trabzon olur.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap