SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hayrettin Hacısalihoğlu ile yolların ayrılmasının

Hayrettin Hacısalihoğlu ile yolların ayrılmasının

06 Aralık 2018 Perşembe - 17:28




Trabzonspor’un yeni yönetiminde Hayrettin Hacısalihoğlu yok. 8 ay önce bütün şehir Hacısalihoğlu’nu ikna etmek için teyakkuza geçmiş hatta Ahmet Ağaoğ





Ağaoğlu ile Hacısalihoğlu arasında ciddi bir sorun olmamasına rağmen Hacısalihoğlu’nun yeni yönetime neden girmediği merak konusuydu.

İddialara göre Hacısalihoğlu ile Ağaoğlu’nun yollarını ayıran Özkan Sümer’in istifası oldu. Hacısalihoğlu ile Ağaoğlu’na, Sümer’in geri dönmesi için baskı yapmasını istedi. Ağaoğlu ise buna yanaşmayınca ilk fikir ayrılığı meydana geldi. Burak ve Onur konusunda Ağaoğlu’nun verdiği olumlu sinyallere rağmen kadro dışı kalmaları ise bardağı taşırdı. İpleri koparan ise mesaisinin büyük bir bölümünü kulüpte geçiren Hacısalihoğlu’nun aldığı anlık kararlardan diğer yöneticilerin haberdar olmaması oldu. Hacısalihoğlu bir yönetim kurulu toplantısında kendisini sorgulayan  isimlere “kulüpte değilsin ki bu gelişmeden haberin olsun” deyince ipler koptu.

İddiaya göre Ağaoğlu, divana listesine teslim edeceği günün akşamı, Hacısalihoğlu’nu son kez aradı. Hacısalihoğlu telefona cevap vermeyince iş bitti.

HACISALHOĞLU’NUN SIRLARI ORTAYA DÖKÜLÜYOR

Hayrettin Hacısalihoğlu döneminde yaşanan bir küskünlük ortaya çıktı… G.Saray maçı öncesinde yönetim kurulundan bir üye maç öncesi satılamayan localara eşini dostunu ve ailesine getirdi. Maçı izledi. Hacısalihoğlu bu yöneticiye locanın parasının kulübe yatırmasını istedi. Yönetici locanın parasını yatırdı ama iki isim arasında bir yaşanan küskünlük sona ermedi. (Fotospor)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap