SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hayrettin Hacısalihoğlu; 'Bu adamı spordan uzaklaştırın'

Hayrettin Hacısalihoğlu; 'Bu adamı spordan uzaklaştırın'

Karadeniz Özel

29 Nisan 2019 Pazartesi - 12:30




Hayrettin Hacısalihoğlu; 'Bu adamı spordan uzaklaştırın'





Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Volkan Demirel’in spordan uzaklaştırılması gerektiğini söyledi. Fenerbahçe yedek kulübesinin arkasında maçı izleyen bir yakınından aldığı bilgileri anlatan Hacıslaihoğlu, “Volkan maç boyunca hiç durmadan hakeme küfür etmiş. 4’ncü hakem de bunları duymuş. Gidin şu hakemi bilmem ne yapın gibi ifadeler kullanmış. Volkan eskiden beri centilmenlikten uzak bir isim. Öyle bir şey demeye de yetkisi ve haddi yok. Kendini bilmez birisi. Fenerbahçe’nin çıkıp özür dilemesi lazım. Volkan’ı da sahadan değil spordan uzaklaştırmaları lazım” dedi.

 

FENERBAHÇE sahalarında bu tür hareketlere müsamaha edildiğini de ifade eden Hacısalihoğlu “Benim önerim bu hareketlerin önlenmesi için kameralarla sadece tribünleri değil yedek kulübelerini de gözlemlemek lazım. TFF böyle uygulama başlatması. Ben Trabzonspor’un yerinde olsam hemen suç duyurusuna bulunurdum. Yönetimin de mutlaka suç duyurusunda bulunması lazım. Çünkü bu saha içerisinde pozisyon gereği yaşanan bir hadise değil. Kenarda durup insanları ve seyircileri galeyana getirmek doğru değil. Trabzonspor’un bunu delilleri ile TFF ve savcılığına bildirilmesi lazım” ifadelerini kullandı. 

 

  


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap