SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkanlık gibi bir niyetim yok

Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkanlık gibi bir niyetim yok

28 Ekim 2020 Çarşamba - 14:37




Eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, kongre olması halinde başkanlığa aday olacağı iddiaları ile ilgili Karadeniz’e konuştu:





Her geldiği dönemde Trabzonspor’a önemli hizmetler veren eski asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Hacısalihoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Eddie Newton ile ilgili bilinen bilinmeyen işler olabilir. Gönül isterdi ki Ünal Karaman ile yollar hiç ayrılmasaydı. Ünal Karaman'ın durup dururken birine hakaret etmesi için aklından zoru olması lazım. Aklından zoru mu var ? Ünal Karaman öyle biri değil. Şimdi yerine oyacağınız hocayı iyi tespit etmek gerek. Ömründe hocalık yapmamış, Trabzon'u tanımayan birinin göreve gelmesi sıkıntı yaratır. Eddie Newton'ın Trabzonspor'a uyum sağlaması mucize olurdu. Oturmuş bir kadro da yok. Her şey bu kadar hareketliyken böyle bir karar vermek... Trabzonspor, Fenerbahçe maçına bağlı olarak bir karar verecektir.”

HAYRETTİN Hacısalihoğlu’nun bu sözleri bordomavili kulislerde farklı bir iddianın daha ortaya atılmasına neden oldu. Camiadaki bir kesime göre, eski asbaşkan Hacısalihoğlu, koltuğu sallantıda olan Ahmet Ağaoğlu’nun karşısına başkan adayı olarak çıkacak. Bu iddiaları kendisine yönelttik. Hacısalihoğlu, “Ortada ne kongre var ne böyle bir girişimim ne de böyle bir niyetim” sözleriyle bu sorumuza karşılık verdi. Teknik director konusunda da açıklamada bulunan Hacısalihoğlu, “Hoca değişikliği olacak ancak bunun tarihini vermek zor” 

Haber: İSMAİL DÜZGÜN




 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap