SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hataysporlu futbolcular şampiyon Trabzonspor'u alkışladı! İşte o anlar...

Hataysporlu futbolcular şampiyon Trabzonspor'u alkışladı! İşte o anlar...

06 Mayıs 2022 Cuma - 20:50




Süper Lig'in 36. haftasında Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Maç öncesi Hataysporlu futbolcular centilmenlik örneği sergileyerek şampiyonluğunu geçen hafta garantileyen Trabzonsporlu futbolcuları alkışladı. İşte o anlar...





Süper Lig'in 36. haftasında Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.Karşılaşma öncesi Hatay'da dostluk görüntüleri sergilendi.Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'yı takımının şampiyonluğundan dolayı tebrik etti.Bordo-beyazlı futbolcular da bordo-mavili futbolculara jestte bulundu.Hataysporlu futbolcular, Trabzonsporlu oyuncular sahaya çıkmadan saha girişinde karşılıklı dizildi.
Konuk takım oyuncuları sahaya çıkarken ise alkışlarla rakiplerinin şampiyonluğunu kutladı.Trabzonspor ise bu jeste kayıtsız kalmayarak sosyal medya hesabından Hatayspor'a teşekkür içeren bir paylaşımda bulundu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap