SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hangisini istersin hocam?

Hangisini istersin hocam?

18 Temmuz 2022 Pazartesi - 13:13




Teknik direktör Abdullah Avcı, stoper transferinin Avusturya kampına yetişmesini istedi, yönetim 3 ismi masasına koydu.





Deneyimli çalıştırıcının istediği savunmacılardan henüz sonuç çıkmadı. Bu gelişme üzerine kurmaylar ‘B Planı’nını harekete geçirdi. Bonservisi elinde olan Avcı’nın eski öğrencisi Hırvat stoper Domagoj Vida (33), Danimarka ekibi Midtjylland'ta forma giyen Erik Sviatchenko (30) ve Hertha Berlin’in Kongo asılı Belçikalı savunmacısı Dedryck Boyata (31) hazır kıta bekliyor. Abdullah Avcı hangi ismi işaret ederse yönetim, o stoper için harekete geçecek ve transferini noktalayacak.

DOMAGOJ VİDA FIRTINA’YA KAPILMAYA HAZIR

BORDO-Mavili taraftarların adını ilk kez Karadeniz Gazetesi’nden duyduğu Domagoj Vida, 33 yaşında ve 1.84 boyunda. 2018 yılında Dinamo Kiev’den Beşiktaş’a gelen ve 4 sezon siyah-beyazlı takımın formasını terleten Hırvat stoper, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın eski öğrencisi. Avcı döneminde dünyanın sayılı savunmacıları arasında gösterilen ve birçok önemli takımın transfer listesinde yer alan Domagoj Vida, Beşiktaş yönetimi ile anlaşamadığı için yeni sözleşme yapılmadı. Bonservisi elinde olan Vida’nın, yeniden Abdullah Avcı ile çalışmayı çok istediği gelen bilgiler arasında. Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, bordo-mavililer, Vida’ya 1.5 milyon euro garanti ücret + 1 milyon 100 bin euro imza parası ve 2 yıllık kontrat önerdi. Kapıyı 3 milyon euro’dan açan Hırvat futbolcunun bu teklifi kabul ettiği yine gelen bilgiler arasında. Yönetimin prensipte anlaştığı Vida ile ilgili son sözü Abdullah Avcı söyleyecek.

BOYATA TÜM ŞARTLARI KABUL ETTİ

SAĞ stoper transferini Avusturya kampına yetiştirmeyi hedefleyen Trabzonspor’da öne çıkan isimlerden birisi de Hertha Berlin formasını giyen Dedryck Boyata. 31 yaşında 1.88 boyundaki Kongo asıllı Belçikalı stoperle bir süredir görüşmeler devam ediyordu. Boyata ile 3 yıllık sözleşme konusunda el sıkışan bordo-mavili kurmaylar, kulübü Hertha Berlin’le de bonservis pazarlığında anlaşma sağladı. Gelen bilgilere göre, Hertha Berlin Kulübü, Trabzonspor’un 4 taksitte ödenmek koşuluyla 2.5 milyon euro’luk bonservis bedelini kabul etti. Geride kalan sezon Hertha’da toplam 27 maça çıkan Belçikalı savunmacı 1 gol attı, 2 de asist yaptı.

TEKMEYE KAFA UZATANKAMİKAZE

DAHA önce de Trabzonspor’un gündemine gelen, Erik Sviatchenko, Danimarka ekibi Midtjylland'ın formasını giyiyor. 30 yaşında 1.84 boyunda olan Danimarkalı savunmacı, ülkesinde ‘tekmeye kafa uzatan kamikaze’ olarak tanınıyor. Hamle stoper olmaktan çok, yanındaki savunmacının hatalarını kapatmasıyla ön plana çıkan deneyimli isim, hava toplarında da rakip forvetlere nefes aldırmıyor. Yarı Ukraynalı yarı Danimarkalı olan Erik Sviatchenko’nun Midtjylland ile 2 yıllık daha kontratı bulunuyor. Menajerlerin önerdiği Erik Sviatchenko’nun, piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak gösteriliyor.
 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap