SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hamsik mi Sosa mı? Canlı yayında flaş sözler

Hamsik mi Sosa mı? Canlı yayında flaş sözler

12 Haziran 2021 Cumartesi - 15:38




Spor yorumcusu Erman Özgür, Trabzonspor’un transferlerini başka takımlar yapsaydı transfer şampiyonu ilan edileceğini söyledi.





Trabzonspor, transfere hızlı bir giriş yaptı. Kadrosunu Gervinho ve Peres gibi isimlerle güçlendiren Bordo-mavililer, son olarak Marek Hamsik'i kadrosuna kattı.

Eski Trabzonsporlu ve spor yorumcusu Erman Özgür, Trabzonspor'un yeni transferi Hamsik'ten övgüyle bahsetti.

Trabzonspor’un yaptığı transferleri değerlendiren Özgür “Maçın içerisinde çıkarabileceğin yıldız profili Marek Hamsik. Disiplinli oyun deyince aklıma gelen ilk isim Abdullah Avcı. Her ne olursa olsun oyun disiplinini kaybetmeyen takım Trabzonspor. En az gol yiyen en fazla puan toplayan takım Trabzonspor. Bu istetistiği devam ettirebilecek transferler yaptılar. Başka takımlar yapıyor olsaydı bu transferleri şimdi transfer şampiyonu ilan ederdik. Trabzonspor’u başarılı biliyorum. 1-2 transfer daha yapmaları lazım ve sezona çok iddialı başlayacaklarını düşünüyorum.

Jose Sosa ve Marek Hamsik karşılaştırmasına ise Özgür “Keşke beraber oynasalardı ama bir tanesi arkadan servis yapan oyuncu, diğeri hücumu organize eden saha içi lideri. İkisi de çok özel oyuncu. Marek Hamsik Trabzonspor için biçilmiş kaftan. Trabzonspor için Sosa'nın yarattığı etkiden daha fazlasını yaratır.” İfadelerini kullandı.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap