SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hamsik, İtalya’da konuştu! Sırları ortaya döktü

Hamsik, İtalya’da konuştu! Sırları ortaya döktü

01 Kasım 2022 Salı - 16:53




Trabzonspor’un Slovak yıldızı İtalyan DAZN kanalında yayınlanan Super Tele programında açıklamalar yaptı...





Trabzonspor’un Slovak yıldızı İtalyan DAZN kanalında yayınlanan Super Tele programında açıklamalar yaptı... Trabzonspor’un Slovak yıldızı İtalyan DAZN kanalında yayınlanan Super Tele programına konuk oldu. Açıklamalarda bulundu. Hamsik’in açıklamalarından satır başları.

Evet, Trabzon'dayım ama Napoli'yi de takip ediyorum. Takip etmeyi hiç bırakmadım. Her zaman takip ederim. Bu sene ve geçen sene çok güçlü başladılar. Geçen seneden daha ikna edici olduklarını görüyorum.

Çok dengeli bir orta saha. Paslı ve basit oynayan Lobotka var, Zielinski önemli oyunlar oynuyor. Anguissa da uyum sağlıyor. Çok dengeli, ben, Allan ve Jorginho'ya benziyor.   

Her şeyden biraz özlüyorum. Güzel şeylerin bir karışımını... İnsanlardan, stadyumdan, yemeklerden. İnsanların korkularını, sonra hemen aşık olduklarını hatırlıyorum.   

Napoli’de sadece yaşadığımızı ve futboldan bahsettiğimizi biliyoruz. Onu görünce sunumun ilk günlerini hatırlıyorum, henüz bilinmiyorduk. Sonra birkaç yıl sonra önemli sayfalar yazdık.   

Cavani inanılmaz bir profesyonel, koşuyor, spor salonunda, daha çok antrenman yapıyor. Antrenmanda kaybettiğinde deliye dönüyor. Bale mi? Şey, onlar Güney Amerika, benim bununla pek işim yok.   


Napoli dönemi çok büyük bir zevkti. Şampiyonluğu kazanmamak en büyük eksiğim.    

20 Kasım'da milli takımla son maçıma çıkıyorum, orada da uzun bir kariyer oldu. Slovakya için 136 maça çıkmak küçük bir başarı değil, bununla da gurur duyuyorum.    

Takıma vereceğim tavsiye böyle devam etmeleri. Bir şey demiyorum... Hiçbir şey

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap