SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hamit Altıntop'tan Yazıcı'ya övgüler!

Hamit Altıntop'tan Yazıcı'ya övgüler!

Karadeniz Özel

01 Haziran 2019 Cumartesi - 18:55




“Yusuf Yazıcı gerçekten özel bir futbolcu. Hani tanımayan birisi izlese, “Bu çocuk Brezilya’da mı doğdu, Beyaz Brezilyalı mı?” sorusunu sorar. Müthiş bir yetenek” dedi





Karadeniz Gazete // Özel // Mehmet KARAGÖZ // Trabzonspor'un genç yeteneği Yusuf Yazıcı, A Milli Takım’ın Yunanistan ile oynadığı özel maçta izleyenleri mest etti. Mücadeleye ilk 11’de başlayan Yusuf Yazıcı, Cengiz Ünder’in attığı golde öyle bir asit yaptı ki, izleyenler adeta küçük dilini yuttu. Yusuf, oyunda kaldığı 45 dakika içinde, ara pasları, dikine oyunu ve kaleyi gördüğünde şutu düşünmesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

TOPLU VE TOPSUZ OYUNDA MÜTHİŞ

Yusuf Yazıcı’ya bir övgü de eski milli yıldız Hamit Altıntop’dan geldi. Yusuf’un çok özel bir futbolcu olduğunu dile getiren Hamit Altıntop, “Toplu, topsuz oyunda mükemmel. Çabuk düşünüyor. Düşündüklerini anında uyguluyor. Top ayağına çok yakışıyor. Hani tanımayan birisi izlese ‘Bu çocuk Brezilya’da mı doğdu, Beyaz Brezilyalı mı?’ sorusunu sorar. Müthiş bir yetenek” ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap