SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Halil tamam! Sıra Rotterdam’da

Halil tamam! Sıra Rotterdam’da

18 Haziran 2019 Salı - 11:03




Trabzonspor, gurbetçi forvet Halil Dervişoğlu ile her konuda anlaşma sağladı. Oyuncu gelmek için can atıyor ancak kulübü Rotterdam 19 yaşındaki golcü için 1 milyon euro istiyor





Fırtına, Yusuf Sarı’nın ardından transferde ikinci bombayı patlatmaya çok yakın. Bordo-Mavililer, prensip anlaşmasına vardığı Halil Dervişoğlu’nun transferini resmileştirmek için düğmeye bastı. 19 yaşındaki forvet oyuncusu Halil ile İstanbul’da görüşen ve anlaşma sağlayan Trabzonspor, kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

Halil'in formasını giydiği Sparta Rotterdam kulübü genç oyuncuyu ucuza bırakmaya pek niyetli değil. Transferle ilgili açıklama yapan Rotterdam Sportif Direktörü Henk van Stee, “Halil çok değerli bir oyuncu. Ajax ve PSV de  onu istiyor. Transfer etmek isteyen 1 milyon Euro’yu gözden çıkaracak” dedi. Trabzonspor Halil’e 300 bin Euro veriyor.

HALİL DERVİŞOĞLU ALTIN BİR SEZON GEÇİRDİ

Sparta Rotterdam’ın şampiyon olmasında önemli katkısı olan Halil Dervişoğlu geride kalan sezon takımına 15 gol 12 asistlik katkı sağladı. 19 yaşında olan Halil, Ümit Milli Takımı’nın da vaz geçilmez isimlerinden birisi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap