SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Halil’in babası Ağaoğlu’na: Trabzonluyuz! Trabzonsporluyuz

Halil’in babası Ağaoğlu’na: Trabzonluyuz! Trabzonsporluyuz

25 Mayıs 2021 Salı - 10:04




Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, Halil Dervişoğlu’nun babası Muzaffer Dervişoğlu ile bir araya geldi.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu hemşerisi olan Halil Dervişoğlu’nun babası Muzaffer ile bir araya geldi… “iki sene önce olmadı. Ama bu kez Halil’i bırakmayacağım” dedi. Trabzonlu olan ve Trabzonspor taraftarı olan Halin’in babası Muzaffer Dervişoğlu ise “biliyorsun başkan bizim çocukta Trabzonlu. Ancak Fatih hocası kendisine kucak açtı. Önce Galatasaray. Eğer olmazsa seve seve Trabzonspor Biz Trabzonluyuz” dedi.

Başkan Ağaoğlu ise transfer sorumlusu Ertuğrul Doğan’dan, Halil’in bonservisini elinde bulunduran Brentford ile temas kurmasını istedi. 

İTALYAN GAZETECİ: TRABZONSPOR’DAN CORNELIUS İÇİN GÜÇLÜ BASKI

Bu arada İtalyan gazeteci Demetrio Oriolo, Trabzonspor’un Andreas Corenlius için güçlü baskısının devam ettiğini iddia etti. Oriolo haberinde; “Türk kulübü, Parma’dan Cornelius’u almak için bastırıyor. Parma ise 31 Mayıs’a kadar 7.5 milyon euro ödemek zorunda olduğu Danimarkalı forvetini Serie A’ya dönüş için kullanmak istiyor. Trabzonspor eğer Cornelius için bir kez daha olumsuz cevap alırsa, Carlos Bacca’nın peşine düşecek” dedi.

KOITA, YUSUF SARI’DAN TRABZONSPOR BİLGİSİ ALDI


Öte yandan Trabzonspor ile daha önce anlaşmaya varan Fode Koita adeta gün sayıyor. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte Trabzon’a gelmesi beklenen Bengali Fode Koita şehir için bilgi toplamaya başladı. Daha önce Fransa’dan tanışıklığı bulunan Yusuf Sarı’yı arayan Koita şehir hakkında bilgi aldı. Görüşmede Trabzon’da yaşayacağı evden, kulübün maaş politikasına kadar birçok durumun gündeme geldiği öğrenildi.

Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
4
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap