SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Halil Dervişoğlu'nun babasından flaş açıklama! 'Kurallara aykırı!'

Halil Dervişoğlu'nun babasından flaş açıklama! 'Kurallara aykırı!'

24 Kasım 2020 Salı - 14:07




Trabzonspor ile adı anılan genç yetenek Halil Dervişoğlu’nun babası Muzaffer Dervişoğlu transfer iddialarını değerlendirdi





Trabzon kökenli bir ailenin oğlu olan Halil Dervişoğlu, sezon başında Brentford’tan Twente’ye transfer olmuştu. Ümit Milli Takımı’na da çağrılan Dervişoğlu, performanslı ile deyim yerindeyse parmak ısırttı.

Birçok Avrupa kulübünün de merceğinde olan Halil, bir dönem Trabzonspor ile anlaşmaya çok yaklaşmış fakat imza gerçekleşmemişti. Yükselen form grafiği ile birlikte yeniden Fırtına ile adı anılan oyuncunun babası bu iddiaları Karadeniz’e değerlendirdi.

Genç yeteneğin babası Muzaffer Dervişoğlu, “Halil zaten Twente’de kiralık olarak oynuyor. Bu iddiaları yazanlar kurallara bakmadan konuşuyor. Halil, bir dönem içerisinde en fazla bir kulübe transfer olabilir. Şu an olabilecek tek şey aralık ayında bonservisinin bulunduğu Brentford’un Halil’i geri çağırmasıdır. Bunun dışında bu sezon farklı bir transfer gerçekleşmez. Oğlumu takip eden dev kulüpler var ama Trabzonspor ile bir görüşmemiz de olmadı” ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap