SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Halil Dervişoğlu; 'Trabzonspor'u çok istiyorum'

Halil Dervişoğlu; 'Trabzonspor'u çok istiyorum'

Karadeniz Özel

20 Haziran 2019 Perşembe - 09:31




“Trabzonspor beni istiyor. Ben de Trabzonspor’da oynamak istiyorum. Trabzonluyum. Memleketimin takımında oynamak bana gurur verir” 





Trabzonspor'un kadrosuna katmak için yoğu çaba sarf ettiği Gurbetçi oyuncu Halil Dervişoğlu, Karadeniz’e konuştu.

Muhabirimiz Mehmet Karagöz’e konuşan Halil Dervişoğlu, Trabzonspor’a transfer olması durumunda çok mutlu olacağını söyledi. Trabzonlu ve Trabzonsporlu olduğunun altını ısrarla çizen Halil Dervişoğlu, “Memleketimin takımı Trabzonspor’un bana ilgisinin olduğu ilk günden beri çok heyecanlıyım. Trabzonspor’da oynamak güzel olur. Hayali bile Trabzonlu futbolcu için güzel” dedi.

Kendisine Trabzonspor’dan gelen teklifi hemen kabul ettiğini ifade eden Halil Dervişoğlu, “Ama benim Rotterdam ile 2021 yılına kadar sözleşmem var. Kulübümle Trabzonspor görüşüyorlar. Şuanda henüz anlaşma olmadı. Ama ben anlaşmanın olmasını çok istiyorum. Trabzonspor’da forma giymeyi çok istiyorum. Trabzonluyum. Memleketimin takımında oynamak bana gurur verir. Benim gönlüm Trabzonspor’dan yana. Anlaşma olmasa da. Bu transfer gerçekleşmese de ileride mutlaka Trabzonspor forması giymek isterim” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap